Görög klubelnök Bölöni Lászlónak: „Te román tyúktolvaj”

2021. január 22. 17:34

A Panathinaikosz magyar edzőjét sértegette Teodorosz Karipidisz, a rivális Arisz elnöke.

2021. január 22. 17:34
null

Igazi rangadót vívott egymással a görög labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában az Arisz Szaloniki és a Panathinakosz, hiszen a Szuperliga negyedik helyezettje az őt üldöző ötödiket fogadta. Utóbbi edzője a magyar származására büszke erdélyi szakember, Bölöni László.

A tét tehát az élmezőny végéhez vagy a középmezőny elejéhez való tartozás volt. És ahogy az ilyenkor lenni szokott, főleg Görögországban, a viadal viszályba, balhéba csapott át. A gazzetta.gr nyomán az eseményekről beszámoló nb1.hu cikke szerint a szünetben Bölöni hevesen reklamált a játékvezetőknél, a játékoskijáróban, a hazaiak elnöke, Teodorosz Karipidisz pedig csendre próbálta inteni őt. „Hallgass!”, jött az egykori klasszis ingerült válasza, amit heves vita követett.

Az Arisz elnöke ennek hevében nevezte „román tyúktolvajnak” a 102-szeres román válogatott, de magyar nemzetiségére nyíltan büszke Bölönit.

A találkozó végén aztán a pályára költözött a feszültség, a hazaiak marokkói védője, Johan Benaluan és a vendégek spanyol játékosa, Juankar majdnem összeverekedett, Bölöninek kellett szétválasztania őket.

A találkozón amúgy Anarjirosz Kampecisz 9. percben szerzett góljával a Panathinaikosz 1-0-ra győzött, ezzel az athéni zöld-fehérek zsinórban harmadik bajnokijukat nyerték meg, legutóbbi négy meccsükön pedig gólt sem kaptak. Ennek köszönhetően a bajnoki tabellán feljöttek az ötödik helyre, öt pontra megközelítve a 4. Ariszt.

Nyitókép: You tube

Kapcsolódó cikkek

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. január 24. 09:45
A lerománozásért én is megsértődtem volna. Ezzel az erővel le is negruzhatta volna.
balbako_
2021. január 23. 11:07
Úgy is fordíthatnánk, hogy a románokra igaz a tyúktolvaj, de a magyarokra nem! Amúgy egy bunkó állat ez a faszi.
Tárkány Álmos
2021. január 23. 08:54
Antik hősök korcs utódja.
vip era
2021. január 23. 08:53
Amikor a senki beszól a valakinek esete.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik