Az FBI szerint az oroszoknak akarták eladni Pelosi ellopott laptopját

2021. január 18. 22:19
Az amerikai képviselőház demokrata párti házelnökétől a Capitolium ostroma során lopták el laptopját.

Az FBI helyi idő szerint vasárnap este nyilvánosságra került vádindítványában kezdeményezte a 22 éves pennsylvaniai Riley June Williams őrizetbe vételét garázdaság és az amerikai törvényhozás épületébe történt erőszakos behatolás miatt. Ugyanakkor tolvajlás nem szerepel a vádpontok között. A gyanúsított jelenlegi tartózkodási helye nem ismert, feltehetőleg szökésben van. A fiatal nő a Capitolium január 6-i ostroma során készült több felvételen is látható Pelosi irodájának közelében.

Az FBI egy szemtanúra hivatkozva úgy tudja, a gyanúsított a házelnök laptopját egy oroszországi barátjának akarta elküldeni, aki aztán a készüléket az orosz Külső Hírszerző Szolgálatnak (SZVR) adta volna el, de mindez ismeretlen okból kudarcot vallott. A szemtanú állítása szerint a laptop még a nő birtokában van, vagy már megsemmisítette.

Január 6-án este Donald Trump több száz híve megostromolta a Capitoliumot, miután az amerikai elnök egy közeli, szabadtéri gyűlésen tartott beszédében feltüzelte és arra buzdította őket, hogy menjenek a kongresszus épületéhez, ahol Joe Biden demokrata párti megválasztott elnökre leadott szavazatok elektori hitelesítése zajlott. Öten haltak meg az erőszakban, köztük a capitoliumi rendőrség egyik tagja.

(MTI)

Címlapfotó: Saul Loeb / AFP

Összesen 81 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Én láttam, amikor a tolvaj felajánlotta pelosi laptopját Oszama
binLadennek, csak a tranzakció ismeretlen okból nem jött létre.

Ezt is megértük, az amerikai politikum, közélet színesebbé, nevetségesebbé vált mint az észak-koreai.......s persze a demokrácia terén is Észak-Korea a szabadság jelképévé nemesül.

S már hat osztállyal is egyre könnyebb felismerni azt a jövőképet, amit a magyarországi balliberális elit az országnak szán. Előképei a szemünk előtt peregnek Amerikában, Nyugat-Európában.

Palika, jánosbácsi, coronita, Kissss és a társaik már készülnek a Pozsonyi úti zsidó üzletek kifosztására.

"Az FBI egy szemtanúra hivatkozva úgy tudja, a gyanúsított a házelnök laptopját egy oroszországi barátjának akarta elküldeni"

Ez annyira hiteles, mint az elnöki választások.

a VALÓSÁG AZ, HOGY tRUMP TITKOS KONCENTRÁCIOÓS TÁBORÁBA AKARTÁK VINNI A PELOSI LAPTOPJÁT, A tRUMP-gESTAPO ANNAK ALAPJÁN INDÍTOTTA VOLNA A TRANSZPORTOKAT.
cSAK EZT AZ fbi NEM MERI NYILVÁNOSSÁGRA HOZNI, FÉLTIK tRUMPOT.
Szóval, komolyan, Hej, lesznek itt még ráutaló "bizonyítékok", hogy Donald azt fogja kívánni, bárcsak inkább lőtték volna le őt is, mint Kennedyt...

Fordítva, ezt a vénséget is utasítják, nem ő az éceszgéber ott, sőt, az FBI-t is, aki Pelosinak parancsol, az éceszgéber-klán irányítja...

Jiddis jövevényszavak a magyar nyelvben - Google Sitessites.google.com › site › jiddisjoevevenyszavak
éca – ötlet. éceszgéber – tanácsadó. efser – talán, esetleg, lehet. elpaterol – eltesz szem elől, megszabadul vkitől. fárbrengen – együtt lenni, énekelni, tanulni, ...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés