A szabad média azonnal leleplezné a hazugságot

2021. január 18. 11:41

Bauer Tamás
Facebook
Trump az amerikai, Johnson meg a brit politikába behozta a gátlástalan hazudozást, de ez korántsem általános a nyugati világban.

„Átkapcsolok a ZDF-re, ahol friss közvéleménykutatást ismertetnek, amely szerint a németek 67 százaléka oltatná be magát, összesen 10 százalék mond nemet, a többiek nem tudják.(A magukat beoltatni akarók aránya az előző felmérés óta növekedett.)  Angela Merkelről senki sem gondolja azt, hogy ne mondana igazat. Mostanában sokat szerepelnek a német tévében a virológusok és epidemiológusok, és róluk sem gondolja senki, hogy ne mondanának igazat. A miniszterekről sem, az újságírókról sem – csak a szélsőjobboldali hőbörgők beszélnek Lügenpresséről, hazugságsajtóról, más nem. Ezért lehet a 67 meg a 10 százalék.

Mellesleg a korlátozó intézkedéseket is a nagy többség elfogadja, helyesli. A szélsőjobb felívelésének vége, a demokratikus pártok dominanciája a német politikában stabilizálódott. Egyszerűen nem igaz Puzsér állítása, miszerint »a teljes elit eljátszotta az emberek bizalmát«. Nem tudok svédül, hollandul, finnül, nem követem az ottani eseményeket, de az a gyanúm, hogy Puzsér állítása az észak-európai és a Benelux államokra sem igaz. Ott sem hazudnak jellemzően sem a politikusok, sem a szakemberek. Tény, hogy Trump az amerikai, Johnson meg a brit politikába behozta a gátlástalan hazudozást, de ez korántsem általános a nyugati világban. Puzsérral sem három beszélgetőtársa, sem a műsorvezető nem vitatkozott. Vajon ők is azt gondolják, hogy a közszereplők mindenütt csak hazudnak? Nem is engedhetik meg maguknak, mert a szabad média azonnal leleplezné a hazugságot.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 63 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Bauer brutális hazugsága eleve azzal kezdődik, hogy a németeknél (nem feltétlenül Merkelben), hanem a Pfizer féle vakcinában bíznak, nálunk meg eleinte még az ellen is uszítottak, most meg az orosz és kínai ellen meg a hergelés, amivel kapcsolatban nem tudjuk a németek álláspontját. A többiről igazában beszélni sem érdemes.

Ja, persze, nem hazudnak, csak ha közölnek:
BBC 1942: "A zsidókat egyáltalán ne is említsük"
MTI, Mazsihisz hírek, 2012. November 13. / 21:32

"A BBC figyelmeztethette volna a magyar zsidóságot arra, hogy milyen sors vár rá Magyarország német megszállása esetén, ám politikai meggondolásokból ezt nem tette meg – ez derül ki a brit közszolgálati médiatársaság által saját archívumaiban elvégzett kutatásokból."

USA hazugságok (a jéghegy csúcsa):

-Maine hadihajó
-Lusitania utasszállitó hajó
-Pearl Harbor váratlan megtámadása
-Merényletek a Kennedy fiúk ellen
-A Tonkin-öböli incidens
-Az első Öböl-háború (babák kidobása a nem létező inkubátorokból - szinvonalon)
-September 11
-Tömegpusztító fegyverek Irakban (kapszula mutogatás az ENSZ-ben)
-Bin Laden megölése
-Líbia ügy
-Gáztámadás Szíriában

A Brit Propagandaminisztérium körlevele a BBC-nek és az Anglikán Egyháznak 1944. február 29-én:

"Tudjuk hogyan viselkedett a Vörös Hadsereg Lengyelországban 1920-ban és hogyan viselkedett Finnországban, Észtországban, Lettországban, Galíciában és Besszarábiában a közelmúltban.

Ezért számításba kell vennünk, hogyan fog a Vörös Hadsereg bizonyára viselkedni, amikor lerohanja Közép-Európát.

Tapasztalatok mutatják, hogy a legjobb figyelemelterelés az atrocitás propaganda, amivel az ellenséget támadjuk. Sajnos a nyilvánosság már nem olyan fogékony, mint azokban az időkben, amikor (az első világháborúban) "hullagyárakról", "megcsonkított belga babákról" és "keresztre feszített kanadaiakról" beszéltünk.

Ebből következően erősen kérjük együttműködésüket a nyilvánosság figyelmének elterelésére a Vörös Hadsereg tetteiről azáltal, hogy teljes szívükből támogatják a németek és japánok elleni vádjainkat, amelyek mint a múltban, ezután is nyilvánosságra kerülnek a minisztériumból."

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés