Deák Dániel: Ez a kormány minden korosztályra igyekszik odafigyelni

2021. január 15. 20:37

Az ellenzék máris támadja a tervezetet, azt mondják, hogy a kormány mélységesen lebecsüli a fiatalokat.

2021. január 15. 20:37
null

Mint arról korábban írtunk, nem kell személyi jövedelemadót fizetniük a 25 év alatti munkavállalóknak 2022 januárjától. Az ellenzék máris támadja a tervezetet, azt mondják, hogy a kormány mélységesen lebecsüli a fiatalokat. A Magyarország élőben pénteki vendége Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője volt.

„Itt a 25 év alatti korosztályról van szó.

Tehát nagyjából ennyien gazdaságilag aktívak és esetükben is ez több tízezer forintos havi megtakarítás plusz forrást jelent. A miniszerelnök is utalt a reggeli rádióinterjúban arra, hogy ez a kormány minden társadalmi csoportra, minden korosztályra igyekszik odafigyelni. (…) Ez azt mutatja, hogy a Fidesz egy néppárt és így a kormány is egy néppárti politikát folytat” – fogalmazta Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője.

A teljes beszélgetést a fenti videón tekintheti meg.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2021. január 17. 15:08
"Váratlanul lemondott annak a kínai gyógyszercégnek az elnöke, amelyiktől Orbánék rengeteg vakcinát vennének Az orvos ugyanis arról posztolt 4,8 millió követőjének a Twitter-szerű kínai Weibón, hogy a Sinopharm oltásának 73 mellékhatása van, így ez a világ legveszélyesebb oltóanyaga." https://444.hu/2021/01/15/varatlanul-lemondott-annak-a-kinai-gyogyszercegnek-az-elnoke-amelyiktol-orbanek-rengeteg-vakcinat-vennenek
Belakiss
2021. január 16. 21:16
Ez a büdös seggnyaló deák nem veszi észre, milyen ciki, meg a jobb érzésű fideszesek számára is?
Gullwing
2021. január 16. 08:58
A ballibcsik csak a buzikra, leszbikre, "villamosokra" és minden deviánsra. Csak a deviánsokra figyelnek, a szarból akarnak várat építeni.
balbako_
2021. január 16. 07:56
Igen minden korosztály érdekeit nézik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik