Bident ünnepli a Jobbik

2021. január 14. 7:09
A progresszív Bidennel szemben Kövér László félremagyarázott mondatát állították.

Úgy tűnik, minden napra tartogat valami érdekességet a Jobbik Facebook-oldala. Emlékezetes, pár napja egy baloldali tüntetésen lefotózott őrjöngő nyugdíjast próbáltak meg beállítani „Orbán híveként”, majd törölni kényszerültek a posztot. Ezt követően Donald Trump támogatói és a Békemenet résztvevői között vontak párhuzamot, a mindkét képen jelenlévő kereszt segítségével.

A Vona Gábor szerint „proli hergelés” nagy port kavart: a párt volt elnöke mellett a jelenleg is országgyűlési képviselő, Balczó Zoltán, valamint a kilépett Bencsik János is kifejezte nemtetszését.

Az egykori radikális párt azonban komolyan gondolhatja a totális irányváltást: egy vasárnapi posztjuk szerint már a Biden-kormány valószínűleg kvótákon alapuló módszerét ( hogy ugyanannyi nő kap helyet a kabinetben, mint férfi) is dicsérik, szembeállítva Kövér László tavaly áprilisi, félremagyarázott mondatával.

Szerintük „az újonnan megalakuló amerikai kormányban történelmi léptékű egyenlőségről nyerhetünk tanúbizonyságot, ugyanannyi nő és férfi vesz részt a kabinetben”.

A Jobbik elkötelezett a egyenlőség és az egyenlő esélyek mellett – szögezik le.

„Egy olyan társadalmat akarunk felépíteni, amely igazságos, tisztességes, és ahol minden nemzettársunk nemtől és politikai hovatartozásától függetlenül élhet a demokrácia biztosította jogaival: a szólás-, gyülekezés- és sajtószabadsággal, ahol az esélyegyenlőségnek nincsenek korlátai, ahol senkit »nem hagyunk az út szélén«, ahol az egészségügyhöz, oktatáshoz, kultúrához való egyenlő hozzáférés jog, nem pedig kiváltság. Ennek érvényt akarunk szerezni hazánk minden régiójában és nemzetünk minden tagja számára” – zárul a poszt, amelyet itt olvashat, január 10-i dátummal.

 

Összesen 50 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés