Vona után Balczó is elhatárolódik a Jobbik keresztényellenes posztjától

2021. január 13. 13:12

A politikus úgy fogalmaz a Facebook-oldalán: „Ne a gyűlöletkeltésben akarjuk legyőzni a Fideszt!”

2021. január 13. 13:12
null

Mint ahogy erről már beszámoltunk, a Jobbik keresztes fotókkal támadta Orbánt és Trumpot. A párt azt írta a közösségi oldalán, hogy a valóságban a „Trump-sámánok sokkal inkább azokra a békemenetnek csúfolt tömeghőbörgésen bemutatkozó megvezetett Orbán-hívőkre hasonlítanak, akik feltehetően 2022-ben – Orbán bukása után – ugyanúgy törnének be a Parlamentbe, mint az amerikai populista cimbora felhecceltjei”.

Ez a bejegyzés, a keresztek felhasználása azonban már Vona Gábor szerint is vállalhatatlan. A volt elnök úgy fogalmazott, „szégyellem magam, és örülök, hogy nem vagyok most köztetek. Ez gyalázat. Balról előzzük a DK-t...”

Nemrég pedig a párt egyik meghatározó alakja, Balczó Zoltán határolódott el Jobbik bejegyzésétől. A Facebook-oldalán így fogalmazott a politikus: „Baráti tanács magunknak egy nagy vihart kavart Jobbik Facebook-bejegyzés kapcsán: Ne a gyűlöletkeltésben akarjuk legyőzni a Fideszt!

(Mandiner)

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2021. január 14. 12:40
Eső után köpönyeg. A Jobbik már régen végletesen és véglegesen elhatárolódott egykori saját magától. Úgyhogy már mindegy. A pártnak már nagyobb a múltja, mint a jövendője.
khomeini
2021. január 14. 01:57
Meggyaláztad a családod bátyád révén fényes nevét
zöld zsömle
2021. január 13. 21:26
Jobb, jobbik... de legjobb, ha veszel egy nagy levegőt, és azt mondod ennek a moslékba esett Jobbik frakciónak, hogy szépen köszöntem, ennyi volt.
retsag
2021. január 13. 20:23
Nem szégyelled magad, Balczó? Vagy van az a pénz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!