A Helsinki Bizottság feljelentése után az EU kéri számon Magyarországot migráns-ügyben

2021. január 14. 9:20
A Soros György által pénzelt Helsinki Bizottság napokban megjelent jelentése szerint Magyarország visszakényszeríti Szerbiába az illegális migránsokat.

Mint arról korábban írtunk, a Helsinki Bizottság szerint hazánk továbbra is illegálisan kényszeríti vissza Szerbiába a migránsokat. Ennek kapcsán az Európai Bizottság hivatalos levélben kér magyarázatot a magyar kormánytól azt követően, hogy az NGO jelentése szerint ezt az Európai Bíróság az uniós jogba ütközőnek ítélte – írja egy bizottsági szóvivőre hivatkozva az EUobserver.

Azonban az Európai Bíróság kérésére kerültek bezárásra a tranzitzónák

A magyar kormány szóvivője a hírportálnak írt levelében ugyanis elmondta: Magyarország ismét „különleges jogrendet” vezetett be, mely a „szigorú határvédelmi intézkedéseket” is magába foglal. A szóvivő leszögezte azt is:

a magyar hatóságok az Európai Bíróság decemberi ítéletével összhangban már bezárták az úgynevezett tranzitzónákat,

emellett kijelentette, hogy a koronavírus-járvány is rávilágított az EU-s határok őrzésének fontosságára.

Az EUobserver eredeti, angol nyelvű bejegyzését ide kattintva olvashatja el.

A Magyar Helsinki Bizottságról

A Magyar Helsinki Bizottság támogatói között a szervezet saját, 2019-es pénzügyi jelentése szerint megtalálható az Európai Bizottság, a migránsokat segítő ProAsyl Alapítvány, valamint a Soros Györgyhöz köthető Nyílt Társadalom Intézet Alapítvány is, amely adományozóként „általános támogatást nyújt a szervezetnek a jogállamiság megóvása, a kínzás megelőzése, a sérülékeny csoportok jogainak erősítése, valamint a szervezet saját hatékonyságának erősítése céljából”.

A Soros-szervezet az így kapott támogatást felhasználhatja a munkatársak fizetésének biztosítására, általános működési költségek fedezetére, de akár jogi tanácsadás, vagy ügyvédi képviselet biztosítására is.

Címlapképen: Az Európai Unió nyugati országaiba igyekvő illegális bevándorlók távoznak a Bosznia északnyugati részén, a bevándorláspárti kormányközi Nemzetközi Migrációs Szervezet (IOM) által bezáratott lipai befogadótáborból 2020. december 29-én. Hat nappal korábban a bezárás miatt néhány táborlakó felgyújtott több sátrat és konténert. Fotó: MTI/EPA/Fehim Demir 

Összesen 156 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ugye hallottál arról, hogy Soros a palesztinokat pénzeli, lázítja Izrael ellen? Buta liba vagy.

https://www.alternativhirek.co..
➽ David Icke: A magyar kormány egy olyan összeesküvő manipulátort leplezett le és tett főáramúvá, amit mi 30 éven át próbáltunk megtenni.

Addig is, hogy legyen támpont a Soros-terroristák uszításával szemben - és ehhez Brüsszel is betagozódott, erre Soros kényszeríti elsősorban az EU Parlamentet és Bíróságot,
--- El kell indítani egy Médiabíróságot, mert a jelenlegi állapot a társadalmi katasztrófa TNT-je.
Van a média, amelyet senki nem választott, ellenőrizhetetlen. A futtatóin - az ismeretlen eredetű pénzű Sorosokon - kívül senkinek nem tartozik elszámolással. Ez a "média" folyamatos uszításával aláássa az értelmes gondolkodás, megvitatás lehetőségét, ezáltal jó döntések kevés számban születhetnek.
A Soros meg nem választott illegitimek érdekeiknek megfelelően használják a megvett-terrorizált médiát, minden kormány ellen, amely nem szolgálja az Soros-uralom érdekeit.
Ezért kell Médiabíróság, amely a hír megjelenésének napján ítéletet hoz. Megfellebbezhetetlenül.
Amíg a média nem kényszerül az igazság mentén "dolgozni", addig az esélyeink nem növekednek.

Hogy kerültek a magyar határig eleve, amikor a szabály az, hogy az első biztonságos országban kell kérvényezniük a menekült státuszt?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés