Rasszista feketét neveztek ki Biden jogászcsapatának élére

2021. január 13. 12:17
Kristen Clarke 1994-es levele szerint a melanin (sic!) felsőbbrendű képességekkel ruházza fel a feketéket. A komplett mainstream média hallgat.

Tucker Carlson, a Fox News talán legnépszerűbb arca számolt be róla műsorában, hogy a Biden-kabinet polgárjoggal foglalkozó jogászcsapatának élére kinevezett Kristen Clarke egyetemistaként egészen kirívó, rasszista kijelentéseket engedett meg magának a Harvard egyik diáklapjában – írta meg a Ma7.sk.

Közölték: Clarke az egyetem egyik fekete diákszövetségének elnökeként az alábbiakat írta a „feketés és fehérek közti” genetikai különbségekre vonatkozó „igazság keresését” sürgető, 1994-ben kelt levelében: a melanin (sic!) felsőbbrendű mentális, fizikai és spirituális képességekkel ruházza fel a feketéket!

Clarke írásában egyébként óriási a zűrzavar, de biológiai és kémiai részletekbe most nem bocsátkozunk. A felvidéki lap megírta: a lényeg, hogy a melanin különböző bőrpigmenteket jelölő gyűjtőfogalom. A melanin emberekben és állatokban a bőr-, haj- és szőrszínért felel. Kiben kicsivel több van, kiben kevesebb. Hogy ennek mi köze a szellemi és fizikai kapacitáshoz, azt maga Clarke sem tudja. Nem, vagy nem csak a melaninra gondolt, hanem egy melatonin nevű hormonra. Clarke zárásul azt írja: Ez (mármint a „melanin”) okozza a feketék és fehérek közti kulturális különbségeket, és azt, hogy a fekete csecsemők hamarabb ülnek, kúsznak és járnak, mint fehér társaik – írta meg a Ma7.sk.

Hatalmi pozícióban van az érintett

A portál hangsúlyozta: az afroamerikai „jogvédő” állításait egészen méltatlan lenne tételesen cáfolni. A fő kérdés, hogy egy ennyire nyilvánvalóan rasszista kijelentés után miért nem hördült fel a teljes mainstream média. A Foucault-mániás kultúrbalosok azzal hárítják el a kínos kérdéseket, hogy csak az lehet rasszista, aki hatalmi pozícióban van. Nos, egy az Egyesült Államok elnöke által kinevezett, Harvardon végzett jogász hatalmi pozíciójához azt hiszem, nem férhet kétség! – írja a Ma7.sk.

Hozzátették: a cikk írásakor sem a New York Times, sem a Wall Street Journal, sem a Washigton Post nem foglalkozott az üggyel. A Wikipedia, érdekes módon, igen. Egész egyszerűen zárolták Clarke adatlapját, így nem lehet életrajzát kiegészíteni ezekkel az infókkal.

A lap szerint jogos felvetés lehet, hogy egy 27 évvel ezelőtt írt cikke miatt talán nem kellene keresztre feszíteni egy remek jogászt és szakembert.

Az a pofátlanság ugyanakkor, ahogy ezt és az ehhez hasonló híreket elhallgatják, egészen megdöbbentő.

Ráadásul az ügynek különös pikantériát ad, hogy Clarke harvardi diákként többször is meghívta az egyetemre a szintén afroamerikai Tony Martint, aki antiszemita kijelentéseivel számos botrányt kavart az évek során: többször elmondta például, a zsidókban látja a fekete haladás legnagyobb kerékkötőit - írják. Úgy fogalmaznak: sem a Clarke kinevezését támogató demokrata politikusok, sem az antiszemitizmus legapróbb jelére ugró Rágalmazásellenes Liga (ADL) nem emelte fel a szavát az ügy kirobbanása óta.

(Ma7.sk)

Kép forrása: Facebook-videó

Összesen 78 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A kijelentés vicces, a kibontakozó cenzúra nem.

Abba a hibába estél, hogy a matematikát, természettudományokat nem nácirasszista áltudománynak tekinted, melyet a kizsákmányolók csak azért kreáltak, hogy felsőbbrendűségüket bizonyítsák.
Néhány sportág az emberi érték egyedüli fokmérői.

Az a különbség még belefér az iskolarendszer hatásába is. Ugyanis, ha a különféle képességeket együtt mérő, átlagoló IQ lenne mindennek alfája és ómegája, akkor csak szingapúri tudósok foglalkoznának az elméleti fizikával, nyelvészettel, matematikával, genetikával stb.

Milyen elnézőek vagytok a balos idolok ifjúkori csetlései, botlásai kapcsán. Bezzeg a politikai ellenfeleteknél!

Én nem hiszek ennek a médiahisztinek, hogy Biden így meg úgy, Biden...
Akkor hiszem el, hogy Biden küldetése - a mélyállami order szertint! - az amerikai fehér közösség felszámolása, amikor 300%-os feketére festeti magát, a két szemét meg kicserélteti noir-ra..., hogy a nagy francia nemzet is értsen a szóból, merre menjenek, ha jót akarnak.
A nagy amerikai nép khmmm..., nééép??? elvégre nem maradhat egyedül, mindig is szövetségben nyert...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés