A lopás nem válságkezelés

2021. január 12. 17:25

Gyurcsány Ferenc
Facebook
A járvány kezelése nálunk történelmi magasságokba repült. Magasabbra, mint bármikor a 2010 előtti években.

„A lopás nem válságkezelés. 

Sok európai országban szaladt el a költségvetési hiány tavaly. A járvány kezelése iszonyatos pénzekbe került. Nálunk történelmi magasságokba repült. Magasabbra, mint bármikor »az elmúlt nyolc év«-ként hivatkozott 2010 előtti években. 

Pedig akkor is volt világválság. De még mekkora! Hogy magas a hiány most az nem baj, hogy miért milyen magas, az meg bűn. Iszonyatos bűn. 

Mert kérem szépen nem az embereknek adták, hogy megélhessenek a járvány szorításában is, nem nyugdíjasoknak, nem önkormányzatoknak. Haveroknak adták, focira adtak, szállodára adtak, határon túli gazdaságfejlesztésre adtak, itthoni hátország építésére adtak, egyházaknak adtak. 

Valójában szétlopták a költségvetést. Ideje véget vetni ennek a züllött, feslett, tolvaj rendszernek. Erről is szól 2022.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 124 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A pálya széléről, felelősség nélkül bármilyen hülyeséget be lehet kiabálni. Amikor meg felelősség volt, akkor csak arra futotta, hogy: Elkúrtuk, Nem kicsit nagyon.

"A lopás nem válságkezelés" Előbb is rájöhettél volna.

Hülye vagy még?
Diplomamunkád megvan?
Csak a szokásos, amúgy nem voltam hajlandó elolvasni.

Fegyenc, ne nyüzsögj, hanem takarodj a közéletből, mert az általad egyébként annyit hangoztatott "európai normák" szerint ezt kötelező tenned!

Moslékzabáló féreg.

Szürreális, hogy 2021-ben a moslékellenzék ennek az alaknak a zászlaja alatt állt össze...

Gyurcsány ex miniszterelnök úr Ön megint hazudik.

,,Nálunk történelmi magasságokba repült. Magasabbra, mint bármikor ,,az elmúlt nyolc év,,-ként hivatkozott 2010 előtti években. ,,

2006 évben a költségvetési hiány a GDP százalékban 9,3 % volt, pedig akkor járvány sem volt és a velünk együtt csatlakozó országok már eddigre megelőzték Magyarországot.

Olyan dilettáns, hazug kormánya a megelőző 26 évben nem volt Magyarországnak, mint amilyen az első és második Gyurcsány kormány volt. Ez azt is előrevetíti, hogyha 2022-ben valami folytán a DK megnyerné a választást az eredmény semmivel sem lenne jobb, mint korábban. Az igaz, hogy most többet tudnának lopni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés