Jön a Szex és New York folytatása

2021. január 11. 10:06
A négy főszereplőből három vállalta el a szereplést.

Tizenhét évvel az utolsó rész után folytatódik a Szex és New York, a hírt az HBO Max jelentette be – írta meg a The Guardian. Megjegyezték: a sorozat az And Just Like That… címet kapta. Kiderült, hogy az eredeti négy főszereplőből hárman vállalták el benne a szereplést, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kristin Davis. Kim Cattrall közölte, hogy nem hajlandó többet a sorozathoz köthető rebootokban szerepelni – írják.

A The Guardian hangsúlyozta: a sorozat producere Parker, Nixon és Davis mellett Michael Patrick King lesz, aki az eredeti sorozatot is készítette. A Szex és New York 1998-tól egészen 2004-ig futott, hat évadot élt meg, kapott hét Emmy-díjat és nyolc Golden Globe-ot – közölték.

(The Guardian)

Fotó: Sarah Jessica PARKER, Kristin DAVIS, Kim CATTRALL és Cynthia NIXON amerikai színésznők (b-j) a Szex és New York 2 című filmjük bemutatójára érkeznek a londoni Odeon Leicester Square mozihoz 2010. május 27-én. (MTI/EPA/Daniel Deme)

Összesen 46 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A 70+ genderhez nem lesz elég 4 milf.

Eredetileg kivénhedt kurvát akartam írni, de a jóindulatom győzőtt a józan ész fölött.

"Nagyvárosi nők cifra nyomorúsága" jobb cím lett volna a sorozatnak. Valószínűleg nem lett volna népszerű, de találónak találó lett volna. :D

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában