Borat 3.

2021. január 6. 21:39

Rajcsányi Gellért
Mandiner
A BLM és az alt-right egymás nyakát szorongatva süllyed bele az általuk kreált új mocsárba az amerikai politika régi mocsara helyén.

Nézzük csak ezt a fotót: ez nem a Borat 3. forgatása, hanem a történelem kb. legpancserebb puccsa, amikor is az összes választás utáni jogi és politikai lehetőségét végigzongorázó Trump az utolsó utáni utáni utáni utáni pillanatban sem képes civilizált módon tovább lépni (és ha akarja, nekifutni egy újabb fejezetnek a politikai pályafutásában); mire egy pár feltüzelt freak bemegy hőzöngeni a Capitoliumba, bár talán maguk se tudják, miért.

Trump november óta addig cseszegette a saját pártját és osztotta meg annak szavazóit, hogy épp ma elveszítheti a szenátusi többségét is a GOP, jöhet a woke demokraták frontális támadása otthon meg a nagyvilágban. A konzervatív jobboldal (utolsó) bástyájának megvédése helyett szabad utat kaphat az összes hagymázas újbalos, ultraprogresszív ideológiai törekvés, teljes intézményrendszerrel, pénzzel, paripával, fegyverrel felvértezve a következő években. Lehet, hogy ez lesz Trump végső politikai hagyatéka Amerika és a nagyvilág számára.

A BLM és az alt-right egymás nyakát szorongatva süllyed bele az általuk kreált új mocsárba a régi mocsár helyén, miközben tavaly óta már afrikai kommentátorok is élcelődnek az amerikai demokrácia állapotán.

Drain the swamp – de ezt is. Mit is szokott mondani Trump? SAD.

Összesen 86 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mivel ez nem az antifa és a BLM, igen, sanszos hogy szétverik úgy demokratikusan.

Szép új világ.

Kedves szerző, ez nem puccs volt, hanem provokáció. A provokáció legközelebbi célja a valódi tüntetéseknek elejét venni. A további célok pedig elterelni a figyelmet a visszaélésekről, a BLM erőszakról, valamint visszaszorítani a szabad gondolatokat.
A szerző láthatott már ilyen képeket K-Európában eleget.
Mi a faszt keretek bohócok a Capitóliumban, a TV székházban, az ukrán palamentben?

Az amerikai választások egyetlen győztese: Kína

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés