Baranyi: Annak kell bocsánatot kérni, aki egy ócska propagandista

2020. december 18. 7:37
„Boldog Hanukát, legyen végre fény az önök fejében legalább” – mondta a ferencvárosi polgármester az őt faggató újságíróknak.

Egy budapesti zsinagóga előtt vonta kérdőre a Riporter stábja Ferencváros polgármesterét egy, a napokban megjelent hangfelvétel miatt, amelyen az hallható, amint Baranyi Krisztina „rohadt szemét zsidó befektetőről beszél”. Bohár Dániel azt szerette volna megtudni a polgármestertől, hogy mikor kér bocsánatot a zsidózás miatt, azonban Baranyi máshogy látja a helyzetet. 

„Akkor kérek bocsánatot, amikor nem védem meg a zsidókat olyan emberektől és olyan szóhasználatokról és olyan szófordulatoktól olyan érvkészlettől, amit egyébként ellenük használnak” – mondta a polgármester. Baranyi úgy folytatta: „annak kell bocsánatot kérni, aki egy olyan médiában dolgozik, aki újságírónak mondja magát és közben egy ócska propagandista”.

A videót a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára is megosztotta Facebook-oldalán. Dömötör Csaba azt írta az ügyben: „a IX. kerületi polgármester egyetlen kósza szemrebbenés nélkül letagadja azt, aminek a töredékéért szövetségesei tömött sorokban követelnék mások lemondását”.

Összesen 91 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Boldog Hanukát, legyen végre fény az önök fejében legalább, ha már az enyémben nincs, ha már az enyémben sötétséget találnak."
Fejezte be a mondatát, ez a csupa jóság, csupa szív rókaképű.

A vele egy szövetségben lévő őt támogató pártok képviselői, akik ott voltak, akik felvették: "az sajnos reménytelen tökhülye....az hamis gazember és propagandista, ahogy Baranyi mondja."

Szép kis kritikát fogalmaztál meg a moslékkoalícióról.

Nem volt rajta maszk! Meg kellett volna büntetnie magát, mert a IX. kerületben is kötelező a maszkviselés.
Jó lesz, ha nyomában maradnak a rendőrök, mert, ha ezt megteszi, egyéb gazemberségre is képes.

Baranyi az atv-ben elismerte, hogy senki nem zsidózott, csak az ingatlan eladását ellenzők szerinte olyan szokeszletet használtak, amiről neki ez ugrott be. Feltételezte, hogy akár zsidozhatnak is.
Ez már gondolatrendőrség!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés