Őrizetbe vették a vírusszkeptikus Gődény Györgyöt

2020. december 11. 11:30
A Nemzeti Nyomozó Iroda emberei házkutatást tartottak Gődény György házában, és őrizetbe is vették az egyik leghíresebb magyarországi vírusszkeptikust.

Gődény György Facebook-oldalára kitett posztban számol be a házkutatásról, a bejegyzést állítólag a felesége írta. Ebben Gődény Melinda azt írja, hogy az NNI emberei hajnalban érkeztek hozzájuk, lefoglaltak több vagyontárgyat, Gődény Györgyöt pedig letartóztatták. Gődény Melinda a posztban a koronavírus-szkeptikus követőinek támogatását kéri egy Facebook-csoporthoz való csatlakozás képében. A csoportban Gődény tegnap este arra buzdította híveit, hogy sípokkal, kürtökkel tüntessenek a járványügyi intézkedések ellen.

Frissítés:

Az operatív törzs sajtótájékoztatóján az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy négy vírustagadónál jelentek meg hajnalban a rendőrök. Ezen személyek egyike lehet Gődény György. Gál Kristóf arról is beszélt, hogy a rendőrök számítógépeket foglaltak le a helyszínen, továbbá hangsúlyozta, hogy nem feljelentésre indult el a vizsgálat, hanem hivatalból, amit több hete indítottak, rémhírterjesztés gyanújával.

Címlapfotó: YouTube

Összesen 279 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"... azt mondja, minden más esetben elég, ha a beteg viseli a maszkot, mert cseppfertőzéssel terjed a vírus.

Elképzelhetőnek tart más szituációkat, amikor hasznos lehet a maszk hordása, ilyen az otthoni betegápolás. És szerinte, ha valakinek a szájmaszk biztonságérzetet nyújt, az hordja, de önmagában ez nem elégséges a biztonságunkhoz, mert a maszk viselése nem fogja megállítani a járvány terjedését. Szerinte egy olyan szájmaszk viselése, ami a védettség hamis illúzióját kelti, még káros is. Azért is, mert ezek a maszkok nem zártak (egyébként a sebészi maszkok sem), és ha kényelmetlenek, az ember folyamatosan az arcához nyúl, ami árthat."
Nyunyóka 2020. 03. 26.
(Müller Cecília: Ha nem vagyunk betegek, a maszk viselése még káros is lehet)
https://24.hu/kozelet/2020/03/..

Na érted-e már a duplagondol fogalmát?

Síppal, dobbal nádihegedűvel.
Ezt a vén krampuszt be kellene fogni beteghordozónak a covidosok közé, hadd nyerjen egy kis tapasztalatot.

Kár, hogy nem beszélgetett ellenzéki politikusokkal, akik már elkapták és kigyógyultak belőle. Meggondolná, hogy kiket bújtogasson a hülyéje!

Ez az ember mégis hogy képzelte, amit csinált.

Elképesztő.

Tényleg! Mostanában téglák potyognak az égből.

Érdeke, nálunk nem emlékszem, hogy lett volna járványtagadó tüntetés. Mintha mi immunisak lennénk az ilyesmire. Jó, mindig akad pár online oltásellenes huszár, de azok többnyire megmaradnak az online szájkaraténál.

És? Kinek ártott vele? Maga a kordon volt jogszabályellenes.

Aha! És az, hogy tömegrendezvényt akar? Az nem segíti elő a vírus terjedését? Itt nem egyszerűen más véleményéről van szó.

Minek, ha tudják, hogy jogszabálysértő volt. Már az volt. Érted?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés