Soros György háborúba sodorhatja a fejlett világot

2020. december 5. 18:49

Békés Bence
Kontra
Választói felhatalmazás nélkül, zsarolással és pénzzel befolyásolja országok, kontinensek politikáját.

„A jogvédelem, a közpénzek figyelése, a korrupció és az átláthatóság ellenőrzése a médiával karöltve úgy funkcionálnak, mint egy reflektor, ami ha intenzíven működik, akkor bevilágítja az adott ország állami működésének minden szegletét. Ez egy politikai fegyver, amivel befolyásolni lehet az éppen regnáló kormány megítélését. Mint Dénes Balázs fogalmazott, ez a rendszer nem épült ki Nyugat-Európában, nálunk viszont igen. A gazdag nyugati magországok úgy élnek a köztudatban, hogy ott nincs korrupció, az állam átlátható és tisztességes módon működik.

A szintén Soros által szponzorált nemzetközi összehasonlító statisztikák is ezt mutatják. Ezeket a felméréseket úgy készítik, hogy megkérdeznek sok-sok embert, hogy mit érzékelnek az országukban a korrupcióval kapcsolatban. Ahol működik ez a rendszer, és rávilágít minden apró részletre, ott az emberek érzékelése is más, mint ahol nem.

Ha még ráadásnak ez a rendszer olyan balhékat is gyárt, amelyeknek nincs valóságalapjuk, akkor jó alaposan bele lehet sulykolni az emberekbe, hogy egy velejéig korrupt országban élnek. Ezt a stratégiát alkalmazzák a szociális ügyeknél is. Így fordulhatott elő, hogy pont akkor lett slágertémája a Soros által fenntartott NGO-knak és a baráti médiának a magyarországi szegénység, amikor a rendszerváltás óta végre első ízben megfordult a trend, és javult a legszegényebbek helyzete.

A zsarolópotenciál kiépítése különleges helyzetbe hozta Sorost. A Forbes Magazin 2019. júniusi számában több cikk is foglalkozik a tőzsdecápával. Az egyik vélemény róla az, hogy »ő az egyetlen magánember, akinek külpolitikája van«.

Meglepő módon ezt dicséretnek szánták, pedig nagyon nem az. Hanem ez a borzasztó valóság, hogy választói felhatalmazás nélkül, a demokráciát lábbal taposva, zsarolással és pénzzel befolyásolja országok, kontinensek politikáját. Azt, hogy valójában milyen ereje van annak a rendszernek, amit kiépített szerte a világban, csak most kezdjük látni igazán, amikor leplezetlen agresszióval él vele.

A világgazdasági hierarchia átalakulása önmagában is veszélyes folyamat, ilyenkor mindig óriási esélye van a háborúnak. Hab a tortán, hogy a düledező szövetségi rendszerben Soros — mint a külpolitikával rendelkező magánember — állam- és kormányfőkkel, az EU vezetőivel tárgyal a vadabbnál vadabb ötleteiről.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 81 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Látom, te sem tudod cáfolni.

Chaim Weizmann, a Zsidó Világkongresszus elnöke New York-i beszédéből, 1942. december 3-án:

"Nem tagadjuk, és nem félünk annak bevallásától, hogy ez a háború a mi háborúnk és a zsidók felszabadulásáért folyik. A mi frontunk, a zsidóké, erősebb, mint minden más front együttvéve.

Ehhez a háborúhoz mi nem csak a pénzügyi támogatásunkat adjuk, amelyen az egész háborús termelés alapul. Ehhez a háborúhoz mi nem csak a teljes propaganda gépezetünket adjuk, ami a morális energiát szolgáltatja a háború folytatásához.

A győzelem garanciája túlnyomórészt az ellenséges erők gyengítésén alapszik, ahogy a saját országaikban, az ellenállás útján semmisítjük meg azt. Mi vagyunk a Trójai Faló az ellenség várában. Az Európában élő zsidók ezrei jelentik azt az alapvető tényezőt, amely az ellenség megsemmisítéséhez vezet. Ott a mi frontunk egy tény és a legértékesebb hozzájárulás a győzelemhez."

Bizony, bizony , a Klubrádió és az RTL is ezt mondja az ilyen írásokra.....

Csak ennyi a mondanivalód, G.Sorosról?
...
"Ennek a tónak a kellős közepén trónolt a Hókirálynő, ha otthon volt - azt mondta, hogy az Értelem tükrének közepén ül, s ez a leghívebb tükör a világon."
"Ennek a három méteres kerítéssel védett teleknek a közepén trónolt a G. Soros, ha otthon volt - azt mondta, hogy az Értelem tükrének közepén ül, s ez a leghívebb tükör a világon."
Őt kell követni. És ezért G. Sorost senki nem lőtte főbe.

Segítette Izrael benépesítését a legsikeresebb elemekkel:
A Transfer (átutalási) Egyezményt, három hónapos tárgyalássorozat után, 1933. augusztus 25-én írta alá a Németországi Cionista Szövetség, a náci Németország gazdasági hatósága és az Anglo-Palesztin Bank (a Zsidó Ügynökség utasításai szerint). Az egyezmény célja az volt, hogy segítse a német zsidók kivándorlását Palesztínába. Mialatt ez segítette a zsidók kivándorlását, arra kényszerítette őket, hogy lemondjanak javaik többségéről Németország javára mielőtt elmennének. Ezeket a vagyonokat később megkapták a Palesztínába való átutalásuk által, mint német export.

Erre is, de már előbb hadat üzentek neki:
A zsidók már 1933. március 23-án hadat üzentek Németországnak.
"The Israeli people around the world declare economic and financial war against Germany. Fourteen million Jews stand together as one man, to declare war against Germany. The Jewish wholesaler will forsake his firm, the banker his stock exchange, the merchant his commerce and the pauper his pitiful shed in order to join together in a holy war against Hitler's people."
(Daily Express, March 24, 1933.)

Az első két mondat is elég: Izrael népe az egész világon gazdasági és pénzügyi hadat üzen Németországnak. Tizennégy millió zsidó egy emberként üzen hadat Németországnak.

Törvényszerű volt, hogy az első világháború utáni megalázott, tönkretett Németországban Hitler hatalomra került. A kérdés az, kik finanszírozták azt, hogy azt a hatalmas hadi gépezetet létre tudja hozni, aminek a legyőzéséhez az egész világnak össze kellett fogni?

A második világháború után már tanultak a történtekből és a vesztes Németországban jobb élet színvonal volt, mint a győztesekben, talán Amerikát kivéve. De ennek az az agymosás volt az ára, aminek az eredményét ma látjuk. A német nem mer német lenni, történelmüket leszűkítették a hitleri időkre, éa teljesen abnormális módon még mindig bűntudatra kényszerítik őket, a migráció is ennek ez eredménye. Már nem mernek a saját védelmükben fellépni.

Egyébként felhatalmazás nélküli irreguláris kommandók támadnak választott kormányokra, és jogot követelnek arra, hogy országok belügyeibe, a belpolitikai viszonyok alakulásába beleszóljanak. Lehet, hogy unod, de ez történik.

A gép csak hsz-ként veszi be:
""Soros György olyan, mint Donald Trump, csak nem annyira alázatos" - mindezt Jim Grant, a Wall Street ismert elemzője nyilatkozta 1996-ban a CBS csatornának a Sorossal foglalkozó hírhedt, sokat idézett filmben.

2020. DECEMBER 5. 07:30
ÍRTA: BÉKÉS BENCE"
"A világgazdasági hierarchia átalakulása önmagában is veszélyes folyamat, ilyenkor mindig óriási esélye van a háborúnak. Hab a tortán, hogy a düledező szövetségi rendszerben Soros — mint a külpolitikával rendelkező magánember — állam- és kormányfőkkel, az EU vezetőivel tárgyal a vadabbnál vadabb ötleteiről.

Folyt. köv.

A következő rész tartalmából: hogyan használták fel zsarolásra a támogatásokat Soros emberei"

“A Hitler-rendszer első hónapjai során a cionista mozgalom vezetői egy ellentmondásos paktumot kötöttek a Harmadik Birodalommal. Ennek különböző részletei szerint mintegy 60,000 zsidó és 100 millió amerikai dollár került átszállításra Zsidó Palesztínába. (Az összeg 2009-es megfelelője közel 1.7 milliárd dollár.)
Ellenértékként a cionisták megállították azt a világot átfogó náciellenes bojkottot, amely azzal fenyegetett, hogy megbuktatja Hitlert hatalmának első évében. Végtére is a „Transfer Agreement” életeket védett, vagyonokat mentett és megalapozta a későbbi zsidó állam infrastruktúráját.”
Írja a szerző, Edwin Black, a The Transfer Agreement című könyve 2009-es kiadásának előszavában.

Így még érdekesebb. Forrás?

A kommunisták meg az osztályellenségtől akartak megszabadulni, viszont erre nem vagyon kimenekítést, hanem vasfüggönyt alkalmaztak és lőparancsot.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés