A szexpartiszervező szerint Szájeren kívül senki másnál nem kerestek drogot

2020. december 3. 16:30
Megint megszólalt az egyre zavarosabb állításokat megfogalmazó szexpartiguru – aki kapcsán már gyanús lengyelországi szálakról ír a sajtó.

A férfi a HírTV brüsszeli tudósítójának azt állította: 10-12 rendőr tört be a lakásba, kamerákkal felszerelve és a szexparti minden résztvevőjét felvették, anélkül hogy ebbe bárki beleegyezett volna. A rendőrök – a szervező állítása szerint – nem igazoltattak mindenkit, csak néhány embertől kérték el az igazolványukat. A férfi hozzátette, hogy a túlzott rendőri fellépés miatt a szervező feljelentést tesz. Elmondta azt is, hogy a partin két diplomata is ott volt, egy észt és egy francia, az ő nevük azonban nem került nyilvánosságra.

A portál kiemelte, hogy az Európai Bizottság elnökének közvetlen környezetében dolgozó személy is részt vett a brüsszeli szexpartin. Információik szerint Ursula von der Leyen stábtagja mellett egy szintén magas rangú orosz és észt diplomata is a jelenlévők között volt. Ahogy korábban mi is megírtuk, az észt külügyi szóvivő az ügyre reagálva sajnálatosnak nevezte, hogy az összejövetelen részt vevő diplomatájuk megsértette a Belgiumban hatályos rendelkezéseket. Egyéb részletet azonban az ügyről nem tettek közzé.

David Manzheley korábban egy lengyel lapnak adott interjújában – amit a Telex is átvett – még megerősítette azt az információt, hogy látta az ablakon kimászni Szájer Józsefet, ugyanakkor a 444-nek nyilatkozva a férfi már azt mondta, hogy „a szexelő társaságban többeknek is Szájeréhoz hasonló szakálla volt, így magát a legendássá vált menekülést nem látta”. 

Frissítés:

A 24 óra leforgása alatt számos interjújában egyre zavarosabb állításokat megfogalmazó férfi kapcsán a lengyel sajtó és ennek nyomán az Euronews arról ír: több rokona és ismerőse azonosította a férfit, Dawid Manzheleyt, aki a sajtónak egy katolikus egyetem közgazdász-szakos PhD hallgatójaként mutatkozott be. A valójában 36 éves Manzheley-t még 2008-ban csalásért ítélték el Lengyelországban, ahol ügyvédnek adta ki magát. Családja régóta nem tud róla. Ő maga több sajtóterméknek is tagadta, hogy köze volna a Lengyelországban körözött Dawid Manzheleyhez – közölte az Euronews.

Összesen 295 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tudom, nem szép dolog, ha valaki önmagát idézi, de:
OberEnnsinnen 2020. december 2. 7:18
3 szimpi - 2 ellenszenves, tehát a barátaim sem adtak ennek sanszot még tegnap reggel
@marko11
NEM SZEGÉNY, NAGYON IS SZERENCSÉS MAGYARORSZÁG, HÁL'ISTENNEK, ÚJRA ÉS ÚJRA...
"Hogyan derült ki a 25 résztvevő közül a magyar képviselő neve? A többieké miért nem? Sajtóértesülések szerint volt köztük több diplomata is. Róluk miért hallgatnak?"
A Rothschild-Soros Gdeepstapo minden politikai szereplőről rendelkezik adatokkal, ez világos az utóbbi évek botránysorozatai után.
A republikonos Pulai is találgat, Jurák Katalin gondolatai mellett az is felvetődik: a migráció lassan megy, mendegél, NINCS ÁTTÖRÉS.
Mint látható, minden, az elképzelhető összes Gdeepstapo-eszköz bevetésével a migráció TELJES LEGALIZÁLÁSÁRÓL szól.
Szájert is csak ebben az összefüggésben szabad vizsgálni.
100%, hogy készültek rá, csak megvárták a megfelelő pillanatot, amit ELVÉTETTEK, SZERENCSÉNKRE.
MERT AZ NEM MÚLT PÉNTEKEN VOLT, hanem
A 22-ES MAGYAR PARLAMENTI VÁLASZTÁS FINISÉRE TARTOGATTÁK!!!
Csakhogy Szájer a péntek esti bulit megelőző vasárnap lemondott,
ezért léptek.
Nagy a valószínűsége, hogy Szájer lemondása nem a véletlen műve volt.
OV-t valakik - a Gdeepstate belső köréből! - értesítették, hogy Szájer lebuktatását 2022 őszére tartogatja a mély állam.
Ő pedig megkérte Jóskát, hagyja abba, most.

Válaszok:
Berecskereki | 2020. december 3. 16:55

A srácot beszervezték. Épp körózik is:

https://azonnali.hu/cikk/20201..

Ez sem aratott nagy sikert, figyeld a dátumot:
nem azért, hogy a saját vállam veregessem, de:
OberEnnsinnen 2020. december 1. 16:51
4 - 9
@Naumov
Teljesen világos, hogy Szájernek csapdát állítottak és ő belesétált.
Volt, aki belehalt, a szuper VW-jében, Österreich, volt akinek a pártja hullott szét, Österreich és volt Aldo Moro, voltak Herrhausenek, Szájer egész jól megúszta...

Brüsszelék ezt is elbaszták. Már a baloldalon is többen megpendítették, hogy az egész Szájer ellen lett kitalálva, titkosszolgálat, stb...

Mégis mit képzelnek magukról ezek a beképzelt brüsszeli komisszárok? Hogy majd ezzel megtörik a magyar és a lengyel kormány ellenállását?

A híres brüsszeli szexpartner szervezője egy lengyel, akit több mint egy éve keresnek
Onet források megerősítik, hogy David Manzheley, akit a wadowicei rendőrség keres, és a brüsszeli orgia szervezője, David Manzheley ugyanaz a személy. Információink szerint több mint egy tucat bírósági eljárás van folyamatban hazánkban.
https://tinyurl.hu/PCQs/

Válaszok:
OberEnnsinnen | 2020. december 3. 19:31

,,Az Onet információi szerint Manzheley magát Izraelben jogi diplomát szerzett ügyvédnek kiadva is követett el csalásokat Lengyelországban. A lap úgy tudja, a lengyel rendőrség információi szerint is Belgiumban tartózkodik a körözött Dawid Manzheley, azonban a belgák ennek ellenére nem adják ki a lengyel hatóságoknak.,,

Miért is adnák ki? Jól fel lehet használni ügynökként.

Berecskereki 2020. december 3. 17:53

Szerintem a drogot a holmijába csempészte a belgatitkosrendőr, de

Hogy mi van ha Szájer Drogdíler!? :-))
Az igazi-as * ötletektől én rolling on the floor a röhögéstől :-)

* : ugrálóvárfelfújó légkompresszoros

Ha megvágta a kezét az Nem tételez kábszeres önkívületiséget, hanem akkor az ereszcsatorna éles és Szájer meg mégsem alpinista (aber alkukista :) .

Csak mondom, az ominózus hír napjának délutánján csak annyit írtam: Szájert csőbe húzták, csapdát állítottak neki, ő meg belesétált.
Ennyit az elhiszékenységről...
Természetesen nem tudtam bizonyítani, és ez csak megérzés volt, de TAPASZTALATRA ALAPOZVA.

Igaz, ebben tévedtem.
Amihez az vezetett, hogy először csak egy sima lemondásról szóló hír jelent meg, nem néztem utána, milyen dátummal.
Ezért: bocs, de a lényegen nem sokat változtat: a Szájer-atomot 22-ben nem lehet bevetni, idő előtt ledobták.
Van egy másik szála is ennek:
Soros így megmenekült attól, hogy Demeter helyzetértelmezése tovább pöröghessen a médiában.
Ennek is megvan a 40-50%-os esélye, hogy ezért lett előhúzva a Szájer-botrány.

A buliszervező házigazda azt mondja:
valamelyik barom nyitva felejtette az ajtót, a rendőrség meg pont arra járt és meghallotta a zenét...
Ennél gyengébb hollywoodi sztoriért is osztottak már Oscart, Nemes Jeles a megmondhatója...

A végkövetkeztetés az: a kormányszervek, a kormányzathoz bármilyen szállal köthető emberek esetében sincs biztosíték a balesetmentes életre.
Viszont azon el kellene gondolkodni, hogy egy szint felett a Nemzetbiztonsági Hivatal figyeljen és jelezze a felettesek számára, ha a kockázat túllép a polgári ésszerűség határán.
A jelek szerint Szájer ez a kategória, a közbelépés pedig elmaradt.
De ezek nehéz ügyek, az élet furcsa rendező.
"Ami nem öl meg, az megerősít!" - ez a becsületes emberekre kitüntetetten érvényes.
Ezért az első sokk után, nincs értelme a rossz érzéseknek.

A minden oldali, szexuális devianciában érintett politikusok elérkezettnek látják az időt a politikai hatalom világméretű megszerzésére, a heterók okozta világméretű káosz felszámolására, a béke, a tolerancia, a nyugalom, a szeretet általánossá tételére, a heterók napi gyűlölködésének megszüntetésére, a bárányok és a farkasok kibékülésére.

Ezért szükséges az Európai Egyesült Államok mielőbbi létrehozása, a békétlenség forrásainak, a heterók, minden szintű politikai szerepvállalásának gyors eliminálása. Amíg ez nem történik meg, addig marad a kommentek által is alátámasztott hadiállapot.

A kormány -és ellenzéki pártok homoszexuális, egyéb nemi identitású szellemi vezetői azonnal üljenek le a békés átmenet megszervezése céljából. Ki kell dolgozni a heteró kisebbségre vonatkozó szabályokat, amelyek végre megtiltják számukra a gyermekvállalást, a családalapítást. Ez a békéhez vezető egyetlen járható út. A heterók számára ingyenesen lehetővé kell tenni a nemi átalakító műtéteket, hogy minél sikeresebben tudjanak integrálódni az új társadalomba.

Szerintem rajott, hogy ez a veto ara es most kimondottan ra vadasznak.
De keson esett le neki. Ha szepen otthon ul, elovesz egy konyvet, relaxal, zenet hallgat, mennyivel jobban jart volna. A bajok altalaban akkor kezdodnek, amikor az ember elhagyja a szobajat.
A bosszu nepeben soha nem lehet csalodni! De bizni sem.

Ja. Akkor a szervezo mar ul, ugye?
Vagy o egy ilyen informator-kombinator?

Veto-ugyes emberunk.
A csendes belga?

A csendes belga, ugye?

Talalgathatsz, de ne sokat szarakodj, vagd ra hetyken, hogy az ...

Úgy érted az ittet hogy a 444-en? :-)

Amúgy maga Strache (maga egy eset érintettje) fogadkozása hogy kideríti kik, az igennehézkes fogadalom.

Éles de élő vélemény hogy Szily de összességében az egész 444 gonzo újságírói írói munkásságukban nem az igazság prófétájának Iszának azazhogy Jézusnak igaz követői.

Kofidiusz a 444 terméseinek általad történő fogyasztását tekinti talán alacsonyankeresztényi-nek, illletve kérdez nem Szilyt hanem téged hogy miként oldanád fel a látni vélt éles ellentmondást.

Neked is csak azt tudom mondani, remek hely ez a Brussels: tiszta Sodoma es Gomorra.
Kar lenne belole kimaradni, de tenyleg

Nem kene a szegeny sracoknak gyujteni, vagy a fogdabol kiszabaditani oket, mar csak a szabadossag jegyeben is?
Hogy hazudnak a jedves szabad mediakok! A Fidesz ultrakonzervativ, nacionalista part _csak_? Miert nem egyenesen fasisztanaci?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés