Stummer János a Nemzetbiztonsági Bizottság elé viszi a Szájer-ügyet

2020. december 2. 22:01
Stummer János Szijjártó Péternél is rá kíván kérdezni arra, hogy mik a Szájer-ügyből következő esetleges nemzetbiztonsági kockázatok.

„A nemzetbiztonsági bizottság jövő héten soron következő ülésén a bizottság elé kerülő témák között ott lesz Szájer József ügye is” – közölte Stummer János, az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottságának az elnöke az Indexszel. Stummer János Szijjártó Péternél is rá kíván kérdezni arra, hogy mik a Szájer-ügyből következő esetleges nemzetbiztonsági kockázatok és más országok titkosszolgálatainak lehetséges beavatkozásai.

Stummer János a mai nap folyamán Facebook-posztban is bírálta a kormányt, és megosztotta gondolatait. „Látom, egyesek azzal az elmélettel házalnak, hogy Szájert a német titkosszolgálat vadászta le, cserébe az uniós vétóért. Ezzel a spekulációval három baj is van” – írja Stummer János.

A jobbikos politikus szerint ez „egyrészt eltereli a közfigyelmet a botrány valódi magváról, a politikusként kimondott szavak és a magánemberként viselt dolgok közötti égbekiáltó ellentmondásról. Másrészt egy rendkívül aggasztó dolgot állít, méghozzá mindenfajta bizonyíték nélkül: mármint azt, hogy egy idegen ország titkosszolgálata a magyar belpolitika folyamatait alapvetően meghatározó módon, akár a soron következő választásra is hatással, közvetlenül avatkozik be a magyar belügyekbe” – írja posztjában a Nemzetbiztonsági Bizottság ellenzéki elnöke. 

„A harmadik probléma ezzel az elmélettel, hogy mindezek mellett kommunikációs menekülőutat is biztosít a Fidesznek: Szájert most azért büntetik, mert szembe mert szállni Brüsszellel, Soros Györggyel és a gonosz, bevándorláspárti EU-bürokratákkal. Egy vert, magyarázhatatlan helyzetben kaptak most Orbánék előnyt, aminek segítségével akár ostromlott erődöt is építhetnek” – véli a Jobbik politikusa.

Összesen 101 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nagyobb nemzetbiztonsagi kockazat Magyarorszagra nezve a Jobbik es a hozzajuk tarsult DK, Momentum stb, mint Szajer es a kulfoldi titkosszolgalatok egyuttveve.
Addig sirtak, arulkodtak, moszeroltak a kormanyt, amig egesz Magyarorszagot szolgaltattak ki bárkinek, aki fantaziat lat benne.
Arrol, hogy ki mit mond es aztan mit cselekszk, arrol a Jobbik inkabb hallgatna. Hogyan is volt az, hogy miutan meghivot kaptak a Spinoza-hazba, Bito-szalonba stb. azzal jottek, hogy amit addig mondtak, az mind hazugsag volt! Hazudtunk reggel, delben es este, ugye.
A szoci hazugsag talalkozott a naci hazugsaggal es ime, kesz a most mar nemzetközi, internacionalista szocializmus.

Miert erne meg egy ilyen ugyre penzt, idot szentelni?
Hogy Tusk, a magyar ellenzek folyt. kov. szaz bort lehuzhasson rola, azert.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés