A magyar kormány Soros-kampánya nem antiszemita (2017)

2020. november 30. 17:33

Rachel Ehrenfeld
American Thinker
Ironikus, hogy Magyarország zsidóságának vezetői és Izrael budapesti nagykövete egy olyan ember mellett állnak ki, aki megalázza a zsidókat és milliókat ad Izrael-ellenes, palesztinpárti szervezeteknek.

„Az antiszemitizmust mindig el kell ítélni. Az viszont valamiképp ironikus, hogy Magyarország zsidóságának vezetői és Izrael budapesti nagykövete egy olyan ember mellett állnak ki, aki megalázza a zsidókat és milliókat ad Izrael-ellenes, palesztinpárti szervezeteknek. Ez az ember, aki zsidónak született, de büszke rá, hogy »antiszemita otthonban« nőtt fel, Soros György. 
A magyar kormány harcol Soros ellen, aki a kormány migrációs politikája ellen kampányol, és arra akarja kényszeríteni, hogy nyissa meg a határait az illegális migránsok előtt. (…)

Orbán egy plakátkampánnyal válaszolt, ami egy vigyorgó Sorost ábrázolt azzal a felirattal: »Nem fogjuk hagyni, hogy Soros nevessen a végén.« Nem tartott sok ideig, hogy Soros és támogatói felemlegessék a zsidóságát és antiszemitizmussal gyanúsítsák a magyar kormányt. Orbán szóvivője azzal válaszolt: »A magyar kormány célja Soros migrációs kampányának megállítása, amely illegális bevándorlók hazánkba érkezését támogatja. A kormány nem Soros György zsidó származását kritizálja, hanem azt, hogy támogatja, hogy illegális migránsok tömegei egyre nagyobb számban érkezzenek Európába.« És Magyarország nincs egyedül abban, hogy korlátozza az illegális, nagyrészt muzulmán bevándorlók számát, akik jelentős gazdasági és biztonsági veszélt jelentenek. Más európai nemzetek is lépéseket tesznek, hogy véget vessenek a látszólag végtelen hullámnak. (…)

A Soros globális szervezeti hálójából kiszivárogtatott és a DC Leaksen 2016-ban közölt dokumentumok szerint Soros nem csak globalista (határellenes), illegális bevándorlást pártoló, antikapitalista, a judeokeresztény és nyugati értékeket ellenző csoportokat támogat, hanem a Muszlim Testvériséggel szimpatizáló és anticionista, palesztinpárti szervezeteket is. Például az Adalahot, ami »független emberi jogi szervezet«-nek tartja magát, s ami, akárcsak a palesztinok és Irán, Izrael állítólagos háborús bűnei ellen is kampányolt, fellépett Izrael diplomáciai elszigeteléséért és a Boycott, Divestment, and Sanctions (BDS) mozgalom mellett is. Úgyszintén támogatja anyagilag izraeli arab szervezetek Izrael-ellenes tevékenységét.

Alfred Dreyfus kapitány, aki hűen szolgálta hazáját, egy antiszemita összeesküvés áldozata lett, ami árulással vádolta meg őt. A közfelháborodás, amit Emil Zola hangja határozott meg, és egy második tárgyalás végül Dreyfus felmentéséhez vezetett. Visszahelyezték tisztségébe, előléptették és megkapta a Becsület Légiójának Hivatalnoka címet. 

Soros, nem úgy, mint Dreyfus, csak saját magához hű. Elképesztő vagyona lehetővé teszi, hogy politikusokat vegyen meg, és befolyással legyen mind a belügyekre, mind a nemzetközi politikára, amelyet rengeteg szervezeten át intéz. Magyarország esetében arról van szó, hogy a kormány megpróbálta bezáratni »oktatási örökségét«, a CEU-t. A vallásnak, amibe beleszületett, és amelyet megvet, semmi köze nincs a politikai tevékenységéhez. Ő személyesíti meg ezt a programot, és felelősségre kellene vonni, amiért beavatkozik Magyarország, Izrael és az Egyesült Államok, valamint rengeteg más ország ügyeibe.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 33 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Amit a francia jogállam nem teljesített....

A magyarországi zsidóságot ne tekintsd egységesnek. A többség hazájának tekinti ezt az országot, s a soha meg nem bocsájtható, felejthető tragédia után is törekszik az egymás kölcsönös tiszteletére épülő együttműködésre. Nagyra értékeli a vitathatatlan zsidó reneszánszot, az EMIH vezetésével folyó építkezést, ellenszenvvel szemléli a MAZSIHISZ tovább élő balos elkötelezettségét, a rabbik elleni hadjáratot, a szervezeten belüli anarchiát, Izrael-ellenességét, lásd Netanjahu támadását az izraeli-magyar kapcsolatok összefüggésében.

A többség aggodalommal figyeli a balliberális zsidó értelmiség, pártok, politikusok náci Jobbikkal történt összeborulását, zsidó értelmiségiek magyarságot gúnyoló, lenéző közéleti és irodalmi, művészeti, publicisztikai, média tevékenységét, ezáltal az antiszemitizmus napi szítását.

Sokan vagyunk, akik szerint a zsidó balliberális értelmiség Bíró, a Jobbik mögötti kiállása, a velük történt politikai szövetség után, az ellenzék elvesztette erkölcsi hitelét Orbán bírálatára. Nevetséges, hogy ez a balliberális értelmiség von párhuzamot Orbán, Hitler és Sztálin között.

Igen, Slomó világosan kimondta, a zsidóság Európában Magyarországon érezheti magát a legnagyobb biztonságban. Kérdezem az ellenségeskedést szítóktól, miért akarjuk, akarják ezt veszélyeztetni?

S joggal merül fel nem zsidó polgártársaink részéről is az a kérdés , hogy miért akarja a magyarországi balliberális zsidó értelmiség azt a migrációt, betelepítéseket, amely nyomán Európa más országaiban már a terror, a gyilkosságok sorozata, a zsidóság üldözése az úr, amikor Németországban kormányközeli szervezet vezetője inti a zsidókat arra, hogy kipában ne menjenek az utcára, amikor a Soros terv végrehajtása az európai zsidóság felszámolását is jelentené, lásd a tendenciákat.

Isten mentse meg Magyarországot, benne a zsidóságot attól, hogy az iszlamizáció szolgálatába szegődött balliberálisok valaha is kormányra kerüljenek. Demeter írásának mondanivalójával egyetértek, de amint írtam, a keretbe foglalásával nem. Igen, Soros az európai zsidóság létét is alapjaiban fenyegeti, ne legyünk már farizeusok, az Orbán elleni gyűlölet ne írja felül a valóságot.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés