Lemondott EP-képviselői tisztségéről Szájer József

2020. november 29. 11:26
A napi politikai küzdelem egyre nagyobb lelki megterhelést jelent számára.

Lemondott európai parlamenti (EP-) képviselői tisztségéről Szájer József, a lemondás december 31-ével hatályos – közölte a fideszes politikus vasárnap az MTI-vel. Szájer József közleményében azt írta: a lemondását vasárnap nyújtotta be David Sassolinak, az Európai Parlament elnökének, döntése egy „hosszabb ideje tartó gondolkodás végére tesz pontot”. A politikus hangsúlyozta: lemondása nincs összefüggésben az európai színtéren most zajló, „minden eddiginél ádázabb küzdelem” tartalmával, a mostani vitában egyetért a magyar kormány álláspontjával, és támogatja azt.

A képviselő úgy fogalmazott: egy ideje a napi politikai küzdelemben való részvétel egyre nagyobb lelki megterhelést jelent számára. Harminc éve szolgálja Magyarországot hivatásos politikusként, túlnyomó részében az európai terepen dolgozott. Feladatait igyekezett lelkiismeretesen ellátni, a magyar emberek, a választói érdekeit képviselni – tette hozzá.    

Szájer József köszönetet mondott a választóknak, hogy szavazataikkal négyszer juttatták be a magyar Országgyűlésbe és szintén négyszer az Európai Parlamentbe. Kiemelte: mindkét intézményben teljes erejével hazáját szolgálta, de választott képviselői tevékenységének ezzel vége. Közölte: a jövőben a gyakorlati politikusi tevékenység helyett szellemi területen folytatja a rendszerváltoztatáskor megkezdett munkát. Új feladatait is – amelyekről később ad tájékoztatást – az eddigi elkötelezettséggel és elszántsággal fogja teljesíteni – írta.

(MTI)

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 435 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kinőtte a bolhacirkuszt.

Minden eddigit köszönünk, képviselő úr, új szolgálatában legyen
ugyanilyen következetes, segítsen minket harcával. Ehhez jó egészséget
és még sok alkotó évet kívánunk!

Lehet, hogy átvezényelték a a frontról a startégiai osztályra. Ennyi...
Háborúban megesik az ilyesmi.

A Magyar Nemzetben 2020. november 12.-én megjelent
,, A brüsszeli kettős mérce a jogállamiság legfőbb ellensége
A joguralom elve az Európai Unióra is vonatkozik, ez alól a parlament sem lehet kivétel ,,
c. írása elolvasása után nincs min csodálkozni a lemondásán. Én is ezt tettem volna a helyében.

Elnézést a link lemaradt.
https://magyarnemzet.hu/veleme..

Válaszok:
Agnieszka | 2020. november 29. 15:28

Ugye minden országra érvényesnek tartod az állításod?

Handó egy kifejezetten elismert, úgy rémlik, hogy munkaügyekkel foglalkozó bíró volt. Szakmai felkészültségét nem támadták.

Nagyon nem örülök neki. A Fidesz egyik legrégebbi és kint is kifejezetten elismert Uniós Parlamenti képviselője volt. Ráadásul ebben a rumliban nagyon nem jött jól.

Na nézzübk néhány rutinszerű hsz-t a PROGRESSZÍV, HALADÓ, TOLERÁNS stb. oldal zászlóhajójának, a HVG-nek a kommentfaláról:


Szóval a fidesz díszzsidaja menekül a süllyedő hajóról. Tudok neki egy kellemesen meleg kemencét, már ha annyira el akar bújni.....

X

Az Einsatzgruppék katonái is lelki terhekre panaszkodtak. Bár természetesen nem teszek egyenlőségjelet köztük és Szájer közé, ők nem is tudták másként végezni a munkájukat, mint részegen és/vagy bedrogozva. Szájernek még ezekre sem volt szüksége.

X

30 éve szolgálod a hazát? nem, te nem a hazát szolgálod, hanem az orbán nevű hazaárulót.
lelkiismeret? milyen lelkiismereted van neked, te pedofil féreg? :(

X

Sok kárt tettél Jóska a magyarban, majd értesítünk, ha összeült a Népbíróság.
Légy elérhető, patkány!

X

Elkezdtek menekülni a patkányok!
Vagy nemet vált a tiltás ellenére, szójer kisasszony?
Vagy simán megkérték távozzon?
Helyes döntés. A többi ss-kndp tag nem követi? Vigyék hízott mangalicájukat is, legalább nem kell tovább szégyemkezni az igazi Magyar Embereknek!

X

a fülkeforradalom is megeszi gyermekeit...

szajerkem.. a takolmany törvény örökre a te személyes szégyened marad . te adtad a neved a fasiszta hatalom jogrendjehez.
es ne gyere haza .. felesleges..
a brüsszeli dark room-ok biztos izgalmasabbak mint a turulszarban a nemzeti seggnyalo szerepe

X

Kocsis máté kis rózsaszín cerkája hiányzik neki elég nagy lelki teher egy naci pártot képviselni nem elfogadott vonzalommal...
(nicknév: Fideszpatkányírtó)

Stb. Stb. Stb.

Csak illusztrációként...

Válaszok:
Agnieszka | 2020. november 29. 15:39

Elolvastam, köszönet. Ez egy NAGY cikk. Jó lenne, ha többen olvasnák.

Hát, ez elég súlyos. Aki ezt szó nélkül hagyja, és Demeter közszolgaságán lovagol, az jobb lenne, ha magába nézne, majd ruhái megszaggatása után hamut szórna a fejére és elindulna mezítláb Szibériába, önként vezekelni.

Ezt a hangot a balos újságírók szabadították az országra. Azért a Népszavának nem lett volna szabad a minden kritikán aluli Pataki rajzocskát még ki is tüntetni. Ilyesmi után képzeli a meghülyített közember, h. semmi sem szégyen, innentől mindent szabad. Innen egy nagyon kis lépés, h. nemcsak rajzolni, írni.

Hát, ez már egy másik világ, mint amiben fölnőttünk.

Nem lehet tudni, mivé forrja ki magát. Nincsenek példák, tekintélyek a fiatalok előtt. Régebben is, az emberiség főleg tette a rosszat, de azért tudta, mi a jó és azt tömegében tisztelte.

Van egy fiam, sikeres műszaki ember, van három saját gyereke, aki szerint a tömeges elfordulás, kinek-kinek az őseitől örökölt vallásától, a kötelmektől való teljes elszabadulás oka. Szerintem is szegényebb lett a világ a vallásgyakorlás vissza szorulásával. Jó az a heti elcsendesedés, közösségi élmény, pár centivel a föld fölött, az ősökhöz kapcsolódva a rítussal, a dallamokkal, érezni, h. szem vagyunk a nemzedékek végtelennek tűnő láncában és talán Valakinek mi is számítunk.

Az Államok elnökválasztásának módja, a "közösségi média" súlya, tevékenysége nem sok jót ígér.

Túlzás a mezőgazdasági kártevők alapján mondani ítéletet arról, ami az Államokból jön, de nagy a kísértés. Kezdődött a krumpli bogárral, folytatódik azzal, h. tuját, buxust, diót is permetezni kell, nem beszélve a paradicsomról. Gyerekkoromban permeteztük a szőlőt. Slussz.

Biztosan voltak rosszabb idők is, de akiknek most ez van, azoknak ez is elég.

Jó kis megmentés! Jött onnan nyilván jó is, de a direkttermőket nem sorolnám közéjük.

Minden rosszban van valami jó.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés