Karácsony Gergely az egész világ segítségét kéri Demeter-ügyben

2020. november 29. 16:58
A Gyöngyösi Márton zsidólistás mondatait mentegető, a judapestező Bíró Lászlót személyesen is támogató főpolgármester az isteni törvényekre hivatkozva szólítja fel lemondásra Demeter Szilárdot.

Nyílt levélben kéri az egész világ segítségét Budapest főpolgármestere, Karácsony Gergely Demeter Szilárd publicisztikája miatt. A Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója szombaton publikálta az Origón egy írását, melyben Soros Györgyöt Adolf Hitlerhez hasonlította. Mivel több kritika is érte írását, vasárnap folyamán az író eltávolította azt. A főpolgármester ennek ellenére Facebook-oldalán megjelenített egy írást, melyben Parti Nagy Lajos író felhívásához csatlakozva visszautasította Demeter állításait és a világ összes demokrata polgárának segítségét kérte. Az alábbiakban teljes egészében közöljük Karácsony Gergely írását:

„Csatlakozom Parti Nagy Lajos felhívásához! 

Az aljas és alantas írással, annak visszavonása után is, és annak írójával a miniszterelnöknek van dolga. Az ő embere, az ő kultúrpolitikusa, az ő Európa-politikáját akarta megalapozni, az ő szégyene. Demeter Szilárd hétfő reggel 8 órától már nem viselhet semmiféle közhivatalt. Van még pár órája a miniszterelnöknek. 

Nyílt levél Magyarország, Európa és a világ valamennyi demokrata polgárához!

Alulírottak, mint Magyarország és az Európai Unió állampolgárai, a leghatározottabban visszautasítjuk Demeter Szilárd kormánybiztosnak, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatójának, a magyar kormány hivatalos képviselőjének, 2020. 11. 28-án megjelent írását, amelyben Soros Györgyöt Hitlerhez, a liberális, azaz szabadelvű embereket pedig a nácikhoz hasonlítja.

A holokauszt áldozatainak emlékével és a túlélők fájdalmaival visszaélve európa- és nemzetellenes szövegével, tudatosan provokál, békétlenséget és gyűlöletet szít. A legaljasabb módon tetszeleg egy nemlétező áldozati szerepben, miközben ő a bántalmazó, kiszolgálva a pillanatnyi kormány szégyenletes propagandáját.

A magyarokra hivatkozik, akiktől nem kapott felhatalmazást!

Zavaros írásával minden jóérzésű honfitársát, emberi méltóságában mélységesen megsértette. Alkalmatlannak és méltatlannak bizonyult, hogy a magyar kultúra, a közélet bármilyen területét irányítsa, azt képviselje.

Most, amikor Magyarország, Európa és az egész világ rémületben, bizonytalanságban él, amikor szolidaritásra és figyelemre lenne szükség, amikor milliók kerülnek pillanatok alatt kiszolgáltatott és kitaszított helyzetbe, akkor különösen aljas és embertelen ez a propaganda.

Tudva azt is, hogy ez egy odahajított gumicsont a demokratikusan gondolkodó embereknek, mégis fel kell emelnünk hangunkat a mérgező, beteg provokációkkal szemben!

Az alapvető emberi és isteni törvények, parancsolatok, a jogállamiság és a Magyarország által is elfogadott európai és nemzetközi rendelkezések alapján követeljük, hogy azonnal mondjon le minden közéleti funkciójáról, vonuljon ki a magyar közéletből! Ezt elvárjuk minden olyan politikustól és képviselőtől is, aki ezzel az életellenes és embertelen szöveggel azonosulni tud.

Bízunk abban, hogy az ország többségének megmaradt a józan esze, embersége, hallgat a szívére. Vállaljuk, hogy fizikai, szellemi és anyagi lehetőségeink szerint valamennyien tenni fogunk a kirekesztés, a gyűlölködés, a cinizmus és a gonoszság ellen!

Segítséget kérünk, támogatást, egy emberi, normális és jogállami Magyarország visszaépítéséhez, hogy lemossuk a szégyent, a gyalázatot! Hazánknak most összefogásra és békére van szüksége, hogy minden járványt legyőzzön!

Kérjük, aki csak teheti, terjessze saját körében, hazai és nemzetközi kapcsolatain keresztül.

Kelt Magyarországon, 2020. november 29-én, Advent Első Vasárnapján” 

A főpolgármester egyébként a múltban több ízben is kiállt tényleges zsidóellenes mondatokat hangoztató politikustársai mellett.

2019. február 5-én a Párbeszéd társelnökeként a Hír TV esti műsorában például úgy fogalmazott, nem náci, aki zsidó képviselőket listázna. Mindezt arra mondta válaszul, hogy Földi-Kovács Andrea műsorvezető feltette a kérdést, hogyan tud egy baloldali párt együttműködni az antiszemita múltjáról közismert Jobbikkal. A műsorvezető azt az esetet is megemlítette, amikor a Jobbik jelenlegi EP-képviselője, Gyöngyösi Márton akkor még országgyűlési képviselőként azt javasolta listázzák az Országgyűlésben ülő zsidó kollégáit. Karácsony erre úgy válaszolt, Gyöngyösi ezen javaslata „önmagában nem nácizmus”.

Az idei őszi borsodi időközi választáson pedig a Párbeszéd és személyesen a főpolgármester is támogatta a közös ellenzéki jelöltet, a Jobbik tagját, Bíró Lászlót. Az ellenzéki összefogás szerencsi jelöltje korábban több antiszemita kijelentést is tett, többet közülük 2018 folyamán, avagy mindössze 2 éve. Egyszer például így fogalmazott a környékbeli szállodákat látogató zsidó vendégekre utalva: „a kutyám majd megveszik amikor a tetűcsúzdások elmennek a ház előtt. Dolgoznak barátaim a szállodaiparban, elmondják mi a helyzet”, de olyan is volt, hogy egy posztjában azt állította: „kikapcsolták a zsidó uzsora-banktőkét a gazdaságból, megszüntették a háborús jóvátételként eufeminizált kozmopolita rablás kifizetését”, de közismert az a tény is, hogy következetesen Judapestnek hívta Budapestet, mely a második világháborút megelőző, illetve az alatti időszak antiszemita és náci politikusok retorikáját idézi.

Összesen 331 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez az ember egy mindent alulmúló aljadék kis pondró. Retkes csúszómászó.

"Európa, segíts!"

Ugyanazoktól, akik a cikk illusztrációján vigyorognak alig pár héttel ezelőtt egy virtigli nácit indítva a választásokon, mellette kampányolva teljes erőbedobással...

"visszautasítjuk Demeter Szilárd kormánybiztosnak, megjelent írását, amelyben Soros Györgyöt Hitlerhez, a liberális, azaz szabadelvű embereket pedig a nácikhoz hasonlítja."
Az egy dolog, hogy visszautasítjátok.
Az meg egy másik dolog, hogy:
Demeternek 100%-ban igaza van.
De inkább 110%-ban, mert:
Sajnos, Soros Hitlernél bűnösebb.
Hitler EGY fajt, a zsidót akarta visszaszorítani.
Soros a TELJES fehér civilizáció önfelszámolására - ÖNGYILKOSSÁGÁRA terrorizál! Ezzel egyidejűleg a fehér ember ellen uszít, pénzel, zsarol minden más bőrszínű fajokat...
Ez a tényállás, ezért Soros százmilliók, népek tucatjainak életét tudatosan, kitervelten veszélyeztető tevékenysége: a 20-21.század legagresszívebb terrorizmusa és e szerint kell vele bánni.
Amikor Spiró a mélymagyarok szarból való előjövését képletesen, nem valóságos szarként gondolta,
"Jönnek a mély magyarok, jönnek a szarból"
Demeternek is megvan a joga, hogy Európa gázkamrájáról szóljon, ugyanúgy képletesen, elvontan.
Ennyi jog még kijár a kereszténységnek.
Még élünk, nem szűntünk meg és van mondanivalónk.
Hiteles és emberi, bár, tény, lassan már csak nekünk, a Sorossá tett Európa fullasztó gázszagában.


Ha már isteni törvények:
Teremtés könyve 15-18:
18Ezen a napon kötött az Úr szövetséget Ábrámmal, ezekkel a szavakkal: "Utódodnak adom ezt a földet, Egyiptom folyójától egészen a nagy folyóig, az Eufráteszig, 19a kenitákat, a kenizitákat, a kadmonitákat, 20a hettitákat és a perizitákat, valamint a ráfaitákat, az amoritákat, a kanaániakat, a girgasitákat és a jebuzitákat!"

Mi történt ezzel a tíz néppel?

Én csak egyet kérdezek: HOL VOLT KARÁCSONY, ÉS A TÖBBI ÚJ FARIZEUS MORÁLIS FELHÁBORODÁSA, AMIKOR BÍRÓ LÁSZLÓ MELLETT KAMPÁNYOLTAK?

Az anyahajókat az Adriára vezénylik.

Felszólítom Balogh Lászlót és Jakab Pétert, hogy határolódjon el Máraitól!

Dehogy adjuk fel, hat miert?
Szamarboges nem hallatszik a mennybe, csak a libsi feszkekbe, Bito-szalonokba, ahol egy ideje a jobbikos szovegekben keresik a szeretetet.
Ahol egyebkent batran lehet relativizalni a nacizmust, hisz Orban a fonaci es mi a hivei a nacifasisztak.
Hat tudjatok mit, fasisztazzatok ti az edesjoanyatokat, azt, de nem minket , ugy mindahanyunkat.
Koszonom.

Sokkal sulyosabb dolgokat kiabalnak rank mindennap, sertegetnek, csufolnak, atkoznak es mi bamban turjuk, majd ha mi is szolunk valamit, ijedten, farkunkat behuzva visszakozunk.
Hat most hisszuk-e vagy sem, hogy Soros diktatumokat fogalmaz meg, kormanyvaltast akar ott, ahol o nem el, a mi sorsunkat akarja onkenyesen befolyasolni, ez a kerdes.
A tobbi csak freeszfe, ki tudja jobban eloadni magat, ki tud kurvaeros kepeket a vilagba kuldeni. Es a sajat kis nyamvadt problemaival szorakoztatni a kulfoldet. Es mi tudjuk, hogy ki, kik.
Istenem, hogy de egetverot mondott a Demeter, akinek a legnagyobb hibaja, hogy erdelyi, Vidnyanszkynak, hogy karpataljai es igy tovabb.
Amikor itt egy evszazados gyokeru elit all gledaban, hogy elfoglalja/visszafoglalja jol megerdemelt poziciojat, hogy aztan a nyugatot majmolhassuk ujra, minden abberaciojaval egyutt, mert ugye, abbol baj nem lehet.
Ezt le kell meccselni egyszer, ha most, akkor most.

A volt Szovjetunió tagállamainak segítségét is kérte?
A Szovjetunióbeli kommunisták áldozatai: 61,911,000 lélek. Forrás: R. J. Rummel: Lethal Politics, Soviet Genocide and Mass Murder since 1917 (Halálos politizálás, szovjet népírtás és tömeggyilkosság 1917 óta), Transaction Publishers, 1990. www.hawaii.edu/powerkills/NOTE5.HTM

Belgium segítségét is kérte?
Belga Kongóban aki nem teljesítette a gumitermelési kvótákat, annak halál járt, és rengeteg gyerek végtagját vágták le emiatt, ami a gyarmatosítók kegyetlenségének jelképévé vált. Lipót huszonnégy éves uralkodása alatt becslések szerint 10-15 millió kongói vesztette életét. A terület 1960. július 1-jén vált független országgá.

Népi Kína segítségét is kérte?
Népi Kína: 73,237,000 áldozat. Forrás: R. J. Rummel: China's Bloody Century, Genocide and Mass Murder since 1900 (Kína véres évszázada, népírtás és tömeggyilkosság 1900 óta), Transaction Publishers, 1991. Továbbá Rummel korrekciója, 2005-ben. Forrás: www.hawaii.edu/powerkills/NOTE5.HTM

Csak nem kérte az amerikaiak segítségét is?
David E. Stannard így ír könyvében:

"Ott van az egyedülálló szörnyűsége az afrikai rabszolgakereskedelemnek, melynek során legalább 30 millió - de lehetséges, hogy 40-től 60 millióig terjedhető számú - afrikait öltek meg, legtöbbjüket már életük delén, még mielőtt esélyük lett volna munkába fogni, mint emberi vagyontárgyat, az amerikai és nyugat-indiai ültetvényeken."

"És ott van ennek a könyvnek az egyedülálló témája: a teljes megsemmisítése sok amerikai indián népnek és a közel megsemmisítése továbbiaknak, számosságban összesítve közel 100 millió áldozat."
Forrás: American Holocaust, the Conquest of the New World (Amerikai holokauszt, az Új Világ meghódítása), Oxford University Press, 1992, 151.old.

A 80-as évek végén mindenki Sorossal volt, akár akarta, akár nem, mert a "szocializmus" megdöntésében egy oldalon álltak vele.
De csakis ebben.

Ezt a szituációt, amibe Demetert behelyezted, magam is csipegettem, de közel sem ilyen kristálytiszta logikai felépítettséggel.
Nagyon örülök, hogy aminek magam kb. 10% esélyt adtam, hogy ti. Demeter esetleg tudatosan építette így fel a narratívát, az másnak, tűpontos helyzetelemzés mellett is feltűnt.
Amit legalább ilyen fontosnak tartok: mindig tudjuk, hol a helyünk és e szerint lépegessünk a 10-es skálán.
Így talán egyszer eljutunk magához a 10-eshez.
És ha Isten követéséről soha nem feledkezünk meg.

Akkor miért nem rohangasztak, amikor az ellenzék IV-t Hitlerhez és Sztalinhoz hasonlította? Úgy gondolják, hogy nekik szabad?
Hogy összefogtak Soros védelmében.

Kis-Karácsonyék buzgón rágják a gittet!...Ez egy kampány performance, mert a mai világ már csak ilyen: nyugisan látni és képviselni kell az igazságot, a harsogó ellenzéki propaganda közepette is.

Az ellenzék már 2022-re kampányol, ezért minden lehetséges témát hiszterizálva ad elő. Az Orbán-vétó miatt dühös EU-vezérek meg a média pedig szívesen felnagyít mindent, amivel Orbánt támadhatja / SZFE-től Demeterig /. De ettől még nem lesz igazuk, tehát a higgadt és erélyes kommunikációnkhoz kell ragaszkodnunk. Demeter Szilárdnak igaza van: azt mutatta ki, hogy a náci ideológia és a Soros-ideológia között az analógiát a megsemmisítés képezi.

Elnézted a címzést, vagy nem tudsz olvasni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés