Advent első vasárnapja, a karácsonyi várakozás kezdete

2020. november 29. 19:12

Mindig értékelni kell az apró boldog pillanatokat, az egészségben együtt töltött időszakot. 

2020. november 29. 19:12
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„Advent 1. vasárnapja, a karácsonyi várakozás kezdete. Különleges időszak az idei, hiszen most az egész világ azt várja, hogy a vakcina megérkeztével az élet visszatérjen a rendes kerékvágásba. 

Számunkra a betegség tanulsága az volt, hogy mindig értékelni kell az apró boldog pillanatokat, az egészségben együtt töltött időszakot. 

Ha majd magunk mögött tudjuk a vírus jelentette veszélyt, sose feledjük, hogy milyen nagy dolog megölelni a szüleinket, nagyszüleinket és dédszüleinket.

Mindenkinek egészségben gazdag, békés várakozást kívánunk és mielőbbi fellélegzést!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2020. november 29. 23:30
facebookügyi miniszterasszony. Kevesen keresnek többet facebookolással.
Akitlosz
2020. november 29. 23:29
Mert évi 3 nap karácsony már nem elegendő nekik. 30 nap kell. Sőt 40.
jánosbácsi
2020. november 29. 20:57
Juditka. Karácsonykor ezt kell csinányi? 500 millió uniós állampolgár karácsonyát megzavarni ezzel a hülye vétóval? Egy senkiházival náci hangvételű cikket íratni? Egyetemistákat büntetni mert nem értenek egyet a kormánnyal? Adventi szeretetről beszéltek gyűlölettel teli szívvel?
Pangea
2020. november 29. 19:36
"Előbb utóbb le kell számolni a hagyományos családmodellen alapuló férfi nő fehér heteró kirekesztő társadalmi konstrukción. A keresztény ünnepek felszámolása,elősegíti egy színesebb,befogadóbb,progresszív,iszlamoliberál toleráns társadalom és kultúra létrejöttét" 444.hu
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik