Szoboszlai megállíthatatlan

2020. november 28. 19:15

A magyar válogatott támadó három gólt szerzett a Salzburgban.

2020. november 28. 19:15
null

Szoboszlai Dominik három góllal járult hozzá a Red Bull Salzburg 8-2-es győzelméhez az osztrák labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójának szombati játéknapján. A címvédő és listavezető Salzburg egy döntetlen és egy vereség után a St. Pölten otthonába látogatott, ahol a magyar válogatott támadó középpályása a 13. és a 25. percben büntetőből, az 52.-ben pedig akcióból volt eredményes.

Csapattársai közül az 58. percben beállt mali csatár, Sekou Koita ugyancsak mesterhármassal zárt. Szoboszlai legutóbb júniusban, a Sturm Graz otthonában 5-1-re megnyert bajnokin szerzett három gólt egy meccsen. A mostani idényben négy találatnál jár az osztrák Bundesligában.

(MTI)

Címlapkép: MTI/EPA/Christian Bruna

Kapcsolódó cikkek

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2020. november 29. 09:19
Kiesőjelöltek ellen megy neki, nagyobb csapatok ellen szenved. Igaz, C. Ronaldo is így kezdte. Fejelni viszont nem tud. És ballal gólt lőni sem a tizenhatoson kívülről, mint a másik. Remélem Tusup felturbózza kicsit a nyápicot. Nem fog lepattogni átlag angol védőkről lehelletérintésre.
confitür
2020. november 29. 09:02
Mondhat bárki bármit a magyar labdarúgásba fektetett pénznek és munkának előbb utóbb meglesz az eredménye. A játékosok,a klubok,és a válogatott esetében is. A nagy többségnek fontos a magyar foci.
Vakfolt
2020. november 28. 21:17
"Sekou Koita" Mókás lehet neki szurkolni.
Tőzeg Áfonya
2020. november 28. 19:41
Szép volt Dominik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik