Soros György a liberális Führer

2020. november 28. 14:19

A multikulturális nyitott társadalom kapszulájából árad a mérgező gáz, ami az európai életformára halálos.

2020. november 28. 14:19
Demeter Szilárd
Demeter Szilárd
Origo

„Az a helyzet, hogy Soros trónjához most rajtunk keresztül vezet az út. Európa Soros György gázkamrája: a multikulturális nyitott társadalom kapszulájából árad a mérgező gáz, ami az európai életformára halálos, mi, európai nemzetek pedig arra vagyunk ítélve, hogy egymást eltaposva, egymásra mászva próbáljunk az utolsó korty levegőért küzdeni.

A liberárják most a lengyeleket és a magyarokat akarják kizáratni abból a politikai közösségből, aminek tagjaiként még vannak jogaink. Mi vagyunk az új zsidók. Mindegy, hogy nyitott társadalomnak, vagy jogállamiságnak, vagy szolidaritásnak hívják-e a verbális furkósbotokat – mind a jogfosztás eszközeiként szolgálnak. Amikor kétségbe vonják a magyar választópolgárok akaratát, képességét arra vonatkozóan, hogy megválasszák, hogyan akarnak élni, kit akarnak hatalmon látni, akkor tulajdonképpen azt mondják rólunk, hogy nagy az orrunk, büdösek vagyunk és tetvesek.

Alacsonyabb rendű »lényeknek« tartanak. Higgyétek el, gyakorlatilag ezt gondolják egész Közép-Kelet Európáról, minden káeurópai nemzetről.

Az egyébként klasszikus felsőbbrendű gyarmatosító magatartást egy ködös utópiával fejelik meg. Mert Nyugaton se jobb a helyzet, a liberárjáknak is megvan a maguk harca: a másság ájult kultusza azt célozza, hogy ne lehess önmagad. Célkeresztbe fognak bárkit, akit nem tudnak multikulturális embernek faragni. Jobban hangzik, mint az Übermensch, de lényegét tekintve ugyanaz.

Soros György a liberális Führer. A liberárja hadserege pedig szolgaibb módon isteníti, mint anno Hitlert a sajátjai.

Semmit nem tanultak a XX. századból.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 311 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Berecskereki
2021. május 08. 05:02
Schiffer András erősen csúsztat, amikor azt állítja, hogy Demeter Szilárd a Holokauszt emlékével hadonászik. Megértem, hogy Schiffer András bár burkoltan Soros György védelmére kell, de azért nem kellene túlzásba esnie. Biztos sokan hallották ezt a kifejezést: ,,népek olvasztó tégelye,, amely arról szól, hogy különböző népeket (faji, vallási) kísérelnek meg integrálni, valamit megszűntetve, valami mást létrehozni. Nos, Soros György ilyen olvasztó tégelynek tekinti Európát, amikor a nyílt társadalomról regél, amikor az NGO-kon keresztül a migrációt proponálja. Célja egyértelmű ebben az ,,olvasztó tégelybe,, beterelni a különböző identitású, kultúrájú, vallású népeket, eltörölve a nemzeti országokat és önkényesen létrehozni, ha kell erőszakkal is egy birodalmat. Mindezek után nézzük meg, mit merészelt leírni Demeter Szilárd! ,, Az a helyzet, hogy Soros trónjához most rajtunk keresztül vezet az út. Európa Soros György gázkamrája: a multikulturális nyitott társadalom kapszulájából árad a mérgező gáz, ami az európai életformára halálos, mi, európai nemzetek pedig arra vagyunk ítélve, hogy egymást eltaposva, egymásra mászva próbáljunk az utolsó korty levegőért küzdeni. . . . Soros György a liberális Führer. A liberárja hadserege pedig szolgaibb módon isteníti, mint anno Hitlert a sajátjai. Semmit nem tanultak a XX. századból.,, Szerintem az idézet nem azt tartalmazza, amire Schiffer András utal.
Lotti
2020. november 29. 23:26
A kedves olvasók Demeter hattyúdalával ismerkedhettek itt meg....
Csubszi
2020. november 29. 20:39
Demeter Szilárdnak teljesen igaza van! Ja, hogy minket lehet nácizni simán, büntetlenül, de a ballibsiket nem szabad, ugye? Jelentsük már föl a libsiket minden becsületsértésért, ahogy ők is folyton fel jelenthetnek! Szilárd ne vonja vissza a cikkét!
tevevanegypupu
2020. november 29. 19:12
Már nekiugrott az egész világ..meg kellene valahogy védeni..Orbántól ezt nem várhatja..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik