Soros György a liberális Führer

2020. november 28. 14:19

Demeter Szilárd
Origo
A multikulturális nyitott társadalom kapszulájából árad a mérgező gáz, ami az európai életformára halálos.

„Az a helyzet, hogy Soros trónjához most rajtunk keresztül vezet az út. Európa Soros György gázkamrája: a multikulturális nyitott társadalom kapszulájából árad a mérgező gáz, ami az európai életformára halálos, mi, európai nemzetek pedig arra vagyunk ítélve, hogy egymást eltaposva, egymásra mászva próbáljunk az utolsó korty levegőért küzdeni.

A liberárják most a lengyeleket és a magyarokat akarják kizáratni abból a politikai közösségből, aminek tagjaiként még vannak jogaink. Mi vagyunk az új zsidók. Mindegy, hogy nyitott társadalomnak, vagy jogállamiságnak, vagy szolidaritásnak hívják-e a verbális furkósbotokat – mind a jogfosztás eszközeiként szolgálnak. Amikor kétségbe vonják a magyar választópolgárok akaratát, képességét arra vonatkozóan, hogy megválasszák, hogyan akarnak élni, kit akarnak hatalmon látni, akkor tulajdonképpen azt mondják rólunk, hogy nagy az orrunk, büdösek vagyunk és tetvesek.

Alacsonyabb rendű »lényeknek« tartanak. Higgyétek el, gyakorlatilag ezt gondolják egész Közép-Kelet Európáról, minden káeurópai nemzetről.

Az egyébként klasszikus felsőbbrendű gyarmatosító magatartást egy ködös utópiával fejelik meg. Mert Nyugaton se jobb a helyzet, a liberárjáknak is megvan a maguk harca: a másság ájult kultusza azt célozza, hogy ne lehess önmagad. Célkeresztbe fognak bárkit, akit nem tudnak multikulturális embernek faragni. Jobban hangzik, mint az Übermensch, de lényegét tekintve ugyanaz.

Soros György a liberális Führer. A liberárja hadserege pedig szolgaibb módon isteníti, mint anno Hitlert a sajátjai.

Semmit nem tanultak a XX. századból.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 242 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Sehol egy józan hang, mindenki egymás nyakának ugrik, röpködnek a jelzők, minden oldalon, mindenki gyűlöl mindenkit. Hogyan lesz ebből normális ország? Mit mondunk a gyermekeinknek, unokáinknak? Csak ennyire vagyunk képesek intellektuálisan?

Soros ad hominem gondolatmenet. Telitalálat! Éles hangvétele figyelemfelkeltő, frappáns párhuzama erélyes felhívás a liberális-beteges-kificamodott mentalitással szembeni ellenállásra.

Demeter, mint író nyugodtan kifejtheti a véleményét. De ő egyben állami alkalmazott is, így vigyáznia kell a megfogalmazásokra. Néztem egy-két, nem túl baráti oldalt. Kiborult a MAZSIHISZ, aztán jön majd az Unió meg a csatolt szervek, nem szabad lovat adni alájuk.

Kellettünk nekik. Amíg hasznot húztak belőlünk. Most, hogy már saját akaratunk, érdekünk is van, megváltoztak.

Te úgy érzed, hogy szabadon gazkamrazhatsz, a tieid nyugodtan hitlerezhetnek, sztalinozhatnak. De ha ti ugyanezt kapjátok vissza, agyhúgykövet kaptok:-))))
Ez ám a kettős mérce.

Nagyon talalo cikk! Lesz is vinnyogas!

Schiffer András erősen csúsztat, amikor azt állítja, hogy Demeter Szilárd a Holokauszt emlékével hadonászik. Megértem, hogy Schiffer András bár burkoltan Soros György védelmére kell, de azért nem kellene túlzásba esnie.
Biztos sokan hallották ezt a kifejezést: ,,népek olvasztó tégelye,, amely arról szól, hogy különböző népeket (faji, vallási) kísérelnek meg integrálni, valamit megszűntetve, valami mást létrehozni.
Nos, Soros György ilyen olvasztó tégelynek tekinti Európát, amikor a nyílt társadalomról regél, amikor az NGO-kon keresztül a migrációt proponálja. Célja egyértelmű ebben az ,,olvasztó tégelybe,, beterelni a különböző identitású, kultúrájú, vallású népeket, eltörölve a nemzeti országokat és önkényesen létrehozni, ha kell erőszakkal is egy birodalmat.

Mindezek után nézzük meg, mit merészelt leírni Demeter Szilárd!

,, Az a helyzet, hogy Soros trónjához most rajtunk keresztül vezet az út. Európa Soros György gázkamrája: a multikulturális nyitott társadalom kapszulájából árad a mérgező gáz, ami az európai életformára halálos, mi, európai nemzetek pedig arra vagyunk ítélve, hogy egymást eltaposva, egymásra mászva próbáljunk az utolsó korty levegőért küzdeni.
.
.
.
Soros György a liberális Führer. A liberárja hadserege pedig szolgaibb módon isteníti, mint anno Hitlert a sajátjai.
Semmit nem tanultak a XX. századból.,,

Szerintem az idézet nem azt tartalmazza, amire Schiffer András utal.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés