Drónokkal is figyeli a gyorshajtókat a rendőrség

2020. november 26. 15:52

A rendőröknek többek között gyorshajtás, tilos jelzésen áthaladás, előzési tilalom, behajtási tilalom, kötelező haladási irány, illetve záróvonal figyelmen kívül hagyása miatt 55 esetben kellett intézkedniük.

2020. november 26. 15:52
null

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti szakemberei 2020. november 24-én Siófok és Szántód vonzáskörzetének forgalmát ellenőrizték, s mint a videón is látható, az ellenőrzésben drónt is bevetettek a rendőrök. Az akció célja a többi közlekedőt veszélybe sodró, illetve hátrányba hozó szabálytalanságokat elkövető autósok forgalomból történő kiszűrése volt. A rendőröknek többek között gyorshajtás, tilos jelzésen áthaladás, előzési tilalom, behajtási tilalom, kötelező haladási irány, illetve záróvonal figyelmen kívül hagyása miatt 55 esetben kellett intézkedniük. Az ellenőrzésben hat civil gépkocsi, három járőrautó és a drón vett részt.

Címlapkép: Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Paskai
2020. december 05. 21:02
Ideologizálják a besúgók és megfigyelők fontosságát.
Potymog
2020. november 27. 13:00
Az átlagsebességen alapuló bírságolást kéne alkalmazni, és szigorúan kiszűrni vele durván száguldozókat, mert ők okozzák a halálos balesetek nagy részét.
Tapeino
2020. november 26. 19:08
Ideje lenne már az 'ellenzéki' tünciket is drónokkal figyelni! És nem csak figyelni..
aleb19
2020. november 26. 18:52
a magyar fakabatoknak miert nem a baleset veszely megszuntetese a fo cel a penzbehajtas helyett???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik