Amikor a Fidesz engedékeny

2020. november 25. 11:27

Dévényi István
Magyar Hang
Leírható máris a Fidesz kampánystratégiája: sorosista, bevándorláspárti, baloldali ellenzéki moslékkoalíció Gyurcsány Ferenc vezetésével.

„Hát milyen ügye lehet még Volner Jánosnak, amiről a köz nem tud? Na, jó, hagyjuk a gonoszkodást, hess innen, kisördög, miért ne terjeszthetne be a saját magáról elnevezett pártja nevében pont olyan törvénymódosítást a Jobbik egykori képviselője, amely újabb szabályt ró az ellenzékre összefogásilag, s amit, mivel a Fidesznek tökéletes, az oly ritka alkalmak egyikeként a kormánypárt is támogat. Van ilyen, nem? (nincs)

Amúgy most az lesz, hogy ha akarja, ha nem, egyetlen közös listába kényszerül az ellenzék, miközben a Magyar Kétfarkú Kutya Párt sem taktikázhat úgy, hogy csak azokban a választókerületekben indul, ahol nem veszélyeztetné az összefogás sikerét. A Volner Párt meg megy a levesbe, hiszen ők tutira képtelenek teljesíteni névadó elnökük módosító indítványának feltételeit. Logikus, nem?

Annyi haszna van mindennek, hogy nagyjából leírható máris a Fidesz kampánystratégiája: sorosista, bevándorláspárti, baloldali ellenzéki moslékkoalíció Gyurcsány Ferenc vezetésével. Nem mintha nem tudtuk volna, hogy mi lesz a kommunikációs csapásvonal.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 73 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Leírható máris a Fidesz kampánystratégiája: sorosista, bevándorláspárti, baloldali ellenzéki moslékkoalíció Gyurcsány Ferenc vezetésével.

Már elnézést, de ez a ti kampánystratégiátok.

(Utólag kissé szégyellem, hogy annak idején előfizetője voltam a Heti Válasznak..)

Nocsak, ellenzékváltást követelsz?
Lenne benne ráció.

Namármost: világ életemben Fidesz-szavazó voltam, együtt nőtt be fejem lágya velük, lettem radikálisból megfontolt, gyermekeiért aggódó családapa. De, ha a moslékból kidugja a fejét egyetlen párt (Dévényi, nektek is szól!), amelyik kijelenti minden fórumon, hogy Gyurcsánnyal soha, LMBTQWERTZ.. propaganda soha, migránsok soha, akkor rá fogok szavazni. Befogott orral, mert a múltat nehéz feledni, de megteszem!

Neked Sargentini az elvtársad, nem én. Látom, mély nyomokat hagytam valamely hozzászólásommal. Akarsz róla beszélni?

Dévényi, inkább előbb, mint utóbb, Sorosnál fog kikötni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés