Szörnyű lehet ilyen megvásároltnak lenni

2020. november 22. 16:28

Kocsis Máté
Facebook
Szörnyű, hogy a baloldali politikusok egy spekuláns piszkos pénzéért bármikor készek arra, hogy elárulják Magyarországot.

„Amint előkerül Európában a migráns-vita, valahogy rögtön előkerül ez a Soros nevű amerikai dollármilliárdos is, és utasításokat ad a magyar baloldali pártoknak. Képes volt most is írni egy cikket, amiben közli velük, hogyan kell indulniuk majd a ‘22-es választáson. Ennek pedig Gyurcsány vezetésével az összes baloldali boldogan tesz eleget és szolgalelkűen tapsikol. Szörnyű lehet ilyen megvásároltnak lenni, és szörnyű, hogy a baloldali politikusok egy spekuláns piszkos pénzéért bármikor készek arra, hogy elárulják Magyarországot. Ne legyen senkinek kétsége: migránsok beengedését ígérték Sorosnak cserébe egy kis támogatásért.

Ők is és a brüsszeli elit tagjai is azért támadnak folyton, mert elutasítottunk minden javaslatot, ami bevándorlóországgá tenné a hazánkat. Most sincs másról szó, erről megy a vita. Csak már a szög is kibújt a zsákból. Sorostól nem áll távol, hogy beavatkozzon egy állam belügyeibe, sok országot tett már tönkre. Az alábbi videóban maga mondja el, hogy csak a pénz érdekli, a tetteinek a társadalmi következményei már kevésbé.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 78 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Miért, szerinted nem fogják beengedni a jogállamiság ürügyén a migriket, hogy aztán minket késeljenek meg nyílt utcákon?

Egy fenét fogy. Ti teljesen tökkelütöttek vagytok. A magyar tőkés itt költ, itt adózik és itt fizeti meg az embereket. A pénze a magyar gdp-t gazdagítja.

Aki itt hiszékeny, aki itt a szemének sem hisz, aki nem olvassa Soros nyilatkozatait, szemét húzásait, az te vagy!

Kétféle baloldali van. Az ostoba és az, aki azt hiszi előnye van a hazaárulásból. Nem tudom, te melyik vagy, de teljesen mindegy, hogy valaki számításból vagy hülyeségből árt és gyilkol. Mert ha hatalomra kerültök és beengeditek ide a muzulmán tömegeket, akkor ti ugyanolyan terroristák vagytok, mint az, aki tényszerűen gyilkol.

A szégyened inkább az, hogy nem ismered fel, a nyugatnak mi csak úgy kellünk, ha teljes mértékben ki tud minket használni. A németek és a brüsszeli bürokraták vállveregetéséért nem adnak még krumplit sem a piacon.

Hű, ez az aztán az innováció!
Nem a mit, hanem a hogyan a kérdés, amihez Ángyánnak már nincs köze.

Ha ti vagytok kormányon ez a föld ma külföldi tulajdonban van. Ha annak a 20 családnak lenne szüksége rá, majd elveszi és nem fog miattuk a nyugat bombázókat küldeni ránk! Nagy különbség!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés