Nézzünk előre 2024-ig

2020. november 19. 14:54

Lóránt Károly
Magyar Hírlap
A háttérhatalom a maga médiabefolyásával mindent elkövetett, hogy a népesebb amerikai rasszokat, a feketéket és a latinokat Trump ellen hangolja.

„Jogilag még lehet csűrni-csavarni, de ezt a választást Trump elvesztette, amit nem is nagyon lehet csodálni, nem annyira az esetlegesen elcsalt voksok, hanem az ellene irányuló iszonyatos propaganda miatt, amely már akkor elkezdődött, amikor 2015-ben feltűnt az elnökségre pályázók körében. E propagandára jellemző a Politico nevű liberális internetes újság cikkcíme még 2015-ből: Trump szörnyű lenne Amerika számára, az Egyesült Államok és Európa magas rangú tisztviselői szerint a republikánus éllovas ostoba (eredetiben moronic). Így kezdődött.

El lehet gondolkodni azon, hogy Európa magas rangú tisztségviselőinek mi közük volt az amerikai elnökválasztáshoz, hogy a jelöltekről véleményt mondjanak, de pont a 2016-os amerikai választást kísérő jelenségek azok, amelyek bizonyítják, hogy nem egyszerűen arról volt (és van) szó, hogy ki lesz az Egyesült Államok elnöke, hanem arról, hogy a háttérhatalomnak mennyire lesz lehetősége arra, hogy Amerika gazdasági és katonai erőforrásait a maga céljaira használja.

Tudjuk, hogy a háttérhatalom sohasem fogadta el Trump elnökségét. Voltak olyan vélemények, hogy egy évet sem tölt el a hatalomban, alkotmányos vádemeléssel (impeachment) akarták eltávolítani, megvádolták, hogy összejátszott az oroszokkal, és találtak számos hölgyet, akiknek hirtelen eszükbe jutott, hogy Trump valamikor átkarolta a derekukat. Ezen túlmenően folyamatosan felsorolták róla a liberális Btk.-ban megtalálható összes vádat, hogy rasszista, antiszemita, homofób, nőgyűlölő és így tovább. A háttérhatalom a maga médiabefolyásával mindent elkövetett, hogy a népesebb amerikai rasszokat, a feketéket és a latinokat Trump ellen hangolja.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 15 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Did Jews Fail to Deliver?
Israel Shamir, November 18, 2020, Unz Review
President Trump gave to Israel all she could wish for, he hoped that in return, the Jews would give him America to rule another term.

Lehet, hogy a zsidók nem viszonoztak?
Trump elnök megadott mindent Izraelnek amit csak kívánhattak, azt remélve, hogy a zsidók cserébe adnak neki még egy elnöki periódust.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés