Kovács Zoltán: Pénzügyi zsarolást és politikai büntetést alkalmaznak az uniós intézmények

2020. november 19. 14:44
Soros György költségvetési büntetéseket javasolt azon országok ellen, amelyek nem fogadtak migránsokat 2015-ben – írta az államtitkár a Twitter-oldalán.

Pénzügyi zsarolást és politikai büntetést alkalmaznak az európai uniós intézmények a „Soros-terv” hatására – közölte Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár csütörtökön a Twitter-oldalán.

A Project Syndicate szerdán a Twitter-oldalán az Európának fel kell lépnie Magyarország és Lengyelország ellen című, Soros György jegyezte cikket megosztva azt írta, hogy Soros szerint közvetlenül fenyegeti a jogállamiságot és az Európai Unió jövőjét az, hogy Magyarország és Lengyelország megvétózta az EU hétéves költségvetését és a 750 milliárd eurós helyreállítási alapot.

Kovács Zoltán erre reagálva azt írta: „ha tudni akarjátok, hogy működik a Soros-terv”: Soros György költségvetési büntetéseket javasolt azon országok ellen, amelyek nem fogadtak migránsokat 2015-ben. Jelenleg az EU-s intézmények pénzügyi zsarolást és politikai megtorlást folytatnak – olvasható a bejegyzésben.

(MTI)

Összesen 15 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Holnap kezdik el a tesztelést.
Karácsonyék kiket tesztelnek?
Még a saját Főpolgármesteri Hivatalban dolgozóit sem teszteli.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés