Jelölteknek látszó politikusokat mutat be a DK

2020. november 18. 12:13
De a pártszóvivő szerint ők csak helyi erős emberek, írja a 24.hu.

Az Európai Magyarok nevű internetes oldalon a Demokratikus Koalíció 38 különböző politikusának legyártott, ugyanilyen című újságok láthatók. A politikusok neve mellett egyéni választókerületek is szerepelnek, miközben a háttérben most is folyik a tárgyalás a 106 közös ellenzéki jelöltről, de eredmény még nincs – számol be a 24.hu.

A Demokratikus Koalíció ehhez képest mintha bemutatott volna néhány jelöltet – köztük Kálmán Olgát – az egyéni választókörzetek harmadában. A portálnak Barkóczi Balázs, a DK szóvivője azt mondta, ezek olyan helyi erős DK-s emberek, akik helyben aktívak vagy ott laknak, nem mindenki lesz jelölt közülük az adott egyéni választókerületben. Majd hozzátette, hogy a DK a teljes ellenzéki összefogásban és az előválasztásban hisz. Ugyanakkor nem egy térség szerepel a nevük mellé írva, hanem kifejezetten egy választókörzet.

Ráadásul több olyan választókerület is feltűnik a sorban, ahol MSZP-s aktív politikusok nyertek korábban. Vas megye első körzetét például nemcsak Czeglédy Csaba nézte ki magának, hanem az LMP-s Ungár Péter is.

(24.hu)

Összesen 32 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jelölteknek látszó politikusokat mutat be a DK.

És a Fidesz is bemutat néhány közbeszerzésnek látszó rablást.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés