Teljes kijárási tilalmat vezettek be Ausztriában

2020. november 14. 18:13
Csak a létszükséglethez szükséges boltok maradnak nyitva, számol be a Telex.

Szombaton fél ötkor Sebastian Kurz osztrák szövetségi kancellár, Karl Nehammer belügyminiszter, Werner Kogler alkancellár és Rudolf Anschober, az egészségügyi miniszter közös sajtótájékoztatóján Kurz bejelentette, hogy a járványhelyzet Ausztriában továbbra sem javul, így keddtől december 6-ig újabb zárlatot vezetnek be, a tavaszihoz hasonlóan, számol, be a Telex.

Ez alapján a napi szükségletek ellátásához szükséges üzletek (bankok, élelmiszerboltok, gyógyszertárak, benzinkutak, stb) kivételével minden bezár. Kijárási tilalom lép életbe egész napra, csak munka, bevásárlás, kutyasétáltatás, azaz nyomós indok miatt hagyhatják el az emberek a házat. Találkozás csak háztartáson belülivel, illetve partnerrel, közeli rokonokkal, gondozóval vagy gondozottal engedélyezett. A kórházi látogatás egy embernél heti egyszer megengedett, amennyiben a beteg hét napnál tovább fekszik bent (kivéve terhes nő, kiskorú, támogatásra szoruló beteg esetén).

Az iskolák kivétel nélkül távoktatásra állnak át, alkalmazni kell a home office-t mindenhol. Az egyházak továbbra is maguk dönthetnek a vallási szertartások megtartásáról.

(Telex)

(Fotó: A koronavírus terjedése miatt érvényben lévő korlátozó intézkedések miatt tiltakoznak tüntetők Bécsben 2020. október 31-én. Az osztrák kormány további szigorításokat vezet be a koronavírusos fertőzöttek számának növekedése miatt. MTI/EPA/Florian Wieser)

Összesen 168 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"munka, bevásárlás, kutyasétáltatás, " szóval nincs kijárási tilalom

Nemrég még az ment ezerrel a facebookon, hogy az eddigi korlátozásokat is csak az szfe tüntetés ellehetetlenítésére találta ki az Orbán.

Ami biztos
COVID - és Trumpnak mennie kell
COVID - és a csődbe jutott európai latin-övezet "levegőhöz jut", ha nem, az a globalogazdi kudarca lenne, amit nem engedhet meg magának
COVID - és Európa hatalmas hitellel eladósodik, ahogyan Soros megparancsolta
COVID - és az emberi közösségek felrobbantása, BETILTÁSA soha nem látott méretű lett
Folytassam?
Természetesen a COVID meghozta még inkább, a "jogállam" mítosz zsarolópotenciáljának ugyancsak soha nem látott fokozatát
A jogállamnak, amelyet a maga valóságában még soha, senki nem látott, mivelhogy ilyen fogalom a valóságban -. explicite leírva - NEM LÉTEZIK.
Ezért lehet vele a bolondokat orrba-szájba zsarolni, a bolond tömeg éljenzése, hallgatása közben.

A worldometeren próbáltam a két országot összevetni, de elég nehéz. Ami látszik az az, hogy ott relatíve sokkal több a gyógyult, mint nálunk ( 120 ezer vs 30 ezer), illetve talán kevesebb az aktív eset is. Nagyjából hasonló a kép, Kurz szerintem megpróbálja megmenteni a Karácsonyt. Kasler szerint meg nálunk akkoriban lesz a tetőzés, azaz nem lesz nagy ünneplés meg tülekedés az ajándékok után.

Kína teljesen más világ, óriási ország. Simán megengedhették azt, hogy 13 millió embert ( Vuhan és környéke) otthon tartsanak, és az ország többi része simán ellátta a zárlat alatt levőket a szükséges termékekkel.

Hát, igen.
A szálak száma szinte végtelen, de a végén mégis csak ott van az az egy erő, amely sz összeset egybefogja.
Az a Talmudi erő, ami röviden összefoglalva:
a valóságos, mindannyiunk fölött trónoló Isten mögé bújva, Rá hivatkozva, Őt álcaként használva:
az egyéni és fajcsoport-profitmaximalizálás,
materiális, emocionális és hatalmi-uralmi értelemben.
Azaz: über sémi-nácizmus.

Hardy írásában egyetlen betű nem felel meg a valóságnak.
Miként az azt idéző Zakar ZoItán BéIa egy mocskos nicktolvaj.
Semmiféle titkolózás a magyar kormány járványpolitikájában NEM LÉTEZIK.
" Hogyan segít a lélegeztetőgépre kapcsolt betegeken, hogy 100 milliárd forintnál is többet pazarolunk el a nívótlan köztévére? Mi köze a járvány megelőzéséhez annak, hogy a gyermek anyja nő és az apja férfi, meg hogy keresztény szellemben nevelkedjék? Mi köze a koronavírusnak a választójogi törvény újabb megbuherálásához?"
A köztévé 100 milliárdjánál a Soros-tévék és -média ennek a több ezerszeresét költi és az VALÓBAN NÉPBUTÍTÁS.
Az MTVA csak védekezik, ahogy a pénzéből telik, hajrá!
Anya, nő, gyermek, keresztény szellem, ez hogy jön ide, ez a majom Hardy, az ÁVÓ-MTI emlőin nevelkedett, tehát, teljesen érthető, az aljas uszítása. Választójogi törvény, ez miért szúrja a szemét.
Állat Hardy éa nicktolvaj: a Parlament működik, a törvények alkotása FOLYIK, ellentétben azzal, hogy 'Orbán bezáratta a Parlamentet", juntát vezetett be.
"a közpénzek magánalapítványokba irányítása? "
A qrvaanyád viszi a közpénzeket magánalapítványokba, rohadék Hardy meg nicktolvaj, aki felnevelt benneteket.
Ez a szemét Hardy a Gyurcsányék által eladott Liszt Ferenc repülőtér fő-megmagyarázó szóvivője volt, évtizedig, valódi MUNKAHELYE, AHOL VALÓDI MUNKÁT KELLETT VOLNA VÉGEZNI, az ATV-s szarszájú Simor Andrással együtt és még sok száz belpesti libsi nyomorulttal SOSEM VOLT.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés