Hillary Clinton lehet az Egyesült Államok új ENSZ-nagykövete

2020. november 13. 22:26
Fontos pozíciót kaphat a 2016-ban elbukott elnökjelölt.

Joe Biden lehetséges jelöltként számol a fontos posztra a Demokrata Párt nagyasszonyával. Ezzel is jelezni kívánja, hogy a Trump utáni új amerikai vezetés jelentős szerepet szán az ENSZ-nek a nemzetközi problémák megoldásában – írja a Neokohn.

A lap a brit Independentre hivatkozva azt írja, hogy Biden kampánycsapata hónapok óta fontolgatja a potenciális jelölteket a jövőbeni adminisztráció vezető szerepeire, a koronavírus elleni küzdelemre már el is kezdte összeállítani a munkacsapatát. A következő napokban számos újabb lehetőséget fognak a nyilvánosság elé tárni.

Az egyik ilyen lehet Hillary Clinton ENSZ-nagykövetté való kinevezése.

Clinton amerikai ENSZ-nagykövetté történő kinevezésével Biden azt üzenné a világnak, hogy kormánya számára fontos a globális együttműködés, és egyben megnövelné a világszervezet presztízsét” – vélte a demokraták egyik bennfentese, akit a Washington Post kérdezett meg.

Nyitókép: MTI/EPA/DNCC

Összesen 61 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hillary a Whitewater-ügy óta, tehát immár 42 éve
(1978 tavaszán J. B. McDougal azt javasolta, hogy Clintonék csatlakozzanak hozzá és feleségéhez, Susanhez, hogy 230 hektár (93 ha) beépítetlen területet vásároljanak a White River déli partja mentén, az Arkansas-i Flippin közelében , az Ozark-hegységben)
sokszorosan fogott ember, a férjurával együtt, nem véletlen, hogy bármit megtehettek, soha nem kaptak bírósági ítéletet.
A Clintonok annak a hipermaffia-láncnak (mély Állam) részei, amelynek egy másik alakja ez az alak, Soros György.

Soros György a mély mocsárállam látható arca, akit a rejtőzködő mélyállam felszerelt reflexivitás-elmélet, valamint a merész pénzügyi kreátor mítoszaival.
Az, hogy a nevét adja a mocsok mélyállam manipulációohoz, rablásra-fosztogatásra épülő uralmához, lehet önkéntes elhatározás, vagy meg van zsarolva, hogy csinálja.
Teljesen lényegtelen.
Egy szemét ember, a Sorost tartó mélyállam pedig olyan maffia, amelyhez képest az eredeti maffia árvalányhajas kislányok gyülekezete volt. Ezzel persze Soros értelemszerűen tisztában van.
És az őt követő éhenkórász, munkakerülő semmirekellő NGO-prostik úgyszintén.
Ennyi, ezután már csak azt várhatjuk, Hillary mikor indítja meg az ENSZ-csapatokat Magyarországra.
Csak mondom: mi is ott leszünk.

"végeztek az Al-Kaida második legfontosabb emberével"...
Al-Kaida, székhely..., khmm, Washington,
esetleg: Langley, ‎Virginia,
esetleg, Tel-Aviv,

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés