Hadházy a magyar-izlandi meccsről: rasszizmus, korrupció, egészségügy

2020. november 13. 19:16
Megszólalt az Eb-kijutás után a független országgyűlési képviselő.

Csütörtökön katarktikus küzdelemben, hátrányból fordítva nyert, és jutott ki a jövő évi, részben hazai rendezésű Európa-bajnokságra a magyar labdarúgó-válogatott. A sikerről számos politikus megemlékezett, Orbán Viktortól Karácsony Gergelyig ér a sor.

Péntek délután billlentyűzetet ragadott a volt LMP-s, újabban a Momentummal hírbe hozott országgyűlési képviselő, aki közösségi oldalán megköszönte az egyenlítő gólt szerző Loic Negonak, hogy „a kormány által mesterségesen gerjesztett idegengyűlölet és rasszizmus nem tántorította el attól, hogy Magyarországot válassza hazájául”.

Hadházy azért is hálás, hogy „egy röpke pillanatra sokan elfelejthették a gyalázatos kórházi viszonyokat, a járványkezelésnek hívott káoszt, az Európában példátlan korrupciót, a szétesett oktatást és az ezeket elhazudó propagandagépezetet!”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 99 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez egy közéleti parazita. Egy kurválkodó polceleb.

A Momentumnak azért kellenek ezek a képviselők, hogy közvetlen infokat szerezzenek a Parlamentből, nem bíznak igazán a szövetségeseikben.

Még többen meg nem felejtették el a rongyos zoknidat és a trágár beszéded.

Hadházy sajnálja a pénzt Negótól, ami tömény rasszizmus.

"https://www.szabadeuropa.hu/

Egy, a Szabad Európa birtokába került hangfelvétel bizonyítja, hogy a köztévénél kimondták: a kampányban a kormányt kell támogatni, akinek pedig ez nem tetszik, az adja be a felmondását.

Cikksorozatunk előző részében azt mutattuk be három forrásunk segítségével, hogy miként terjedt át a külső befolyás az MTVA külpolitikai rovatára, és milyen témák számítottak érzékenynek. Most azt mutatjuk be, hogyan fokozódott a nyomás kampányidőszakban. Egy birtokunkba került hangfelvételen pedig az MTVA egyik vezető szerkesztője egészen nyíltan beszél arról, mik a politikai elvárások az intézményben.

Na, akkor erről is szeretnék állásfoglalást a Mandineren!

darázs 2020. november 14. 8:44
3
@nick89
hazudtok mint mindig"

Azért ott a NER-ben a tények még most se zavarják a gondolataitokat!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés