Karácsony: Ez egy kamukormányzás

2020. november 12. 12:10
A főpolgármester szerint Orbán Viktor trükkök százaival akar hatalmon maradni.

Válság van, emberek mennek tönkre egyik pillanatról a másikra és naponta száz ember hal meg egy olyan járványban, aminek nem tudjuk mikor lesz a vége. Ki a túrót érdekel most a választási rendszer, az alaptörvény és a többi baromság” – mondta a főpolgármester az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Karácsony Gergely értetlenkedésének adott hangot, amiért a kormánynak arra volt ideje, hogy a választási törvénnyel és a közpénz fogalmának meghatározásával foglalkozzon, miközben szerinte arra nem jutott idő, hogy az önkormányzatok és egyszerű állampolgárok életét megváltoztató rendeletet megfogalmazzák.

Karácsony úgy folytatta: „azt gondolom, hogy ma Magyarországon nincsen kormány, nincsen kormányzás”. Szerinte Orbán Viktor nem a kormányzás sikerességével akar hatalmon maradni, hanem „trükkök százaival”. Hozzátette: „most nem egy politikai propaganda által felfújt lufi az, amit ki kell pukkasztani, hanem egy valódi válság érte a magyar államot egy olyan tíz év után, aminek az egészségügy biztosan a vesztese volt”.

Összesen 174 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Milyen egyszerre kezdték el papagájként ismételgetni ezt a "nincs kormányzás" szöveget.

Azt hiszem Feri indította most is a sor, vagy valami balos "véleményvezér". Gyorsan végiggyűrűzött a liberális oldalon. És most már ez a rakás szerencsétlenség is ezt fújja. Persze Karigeri szerintem ehhez is béna.

Ezért kár volt újraregisztrálnod.
X

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés