Britney Spears az apja gondnoksága alatt marad

2020. november 11. 12:54
Vesztett a bíróságon.

Tovább húzódik az egykori popsztár, Britney Spears szövevényes ügye – az évente még mindig dollármilliókat kereső énekesnő ügyében most egy Los Angeles-i bíróság mondta ki, hogy továbbra is apja, James Spears gondnoksága alatt marad – írta meg a Telex.

Nem lép fel, amíg gondnokság alatt áll

A több nyilvános összeomláson és pszichiátriai kezelésen is áteső Britney Spears 2008 óta áll apja gondnoksága alatt, ami azt jelenti, hogy sem a vagyona fölött nem saját maga rendelkezik, se nem hozhat üzleti döntéseket. Ez kulcsfontosságú kérdés, legalábbis a keddi tárgyalás szerint, ahol Britney Spears ügyvédei elmondták, hogy kliensük fél az apjától, és amíg nem kapja vissza a jogot, hogy dönthessen saját karrierjéről, addig nem is folytatja azt, vagyis amíg az apja gondnoksága alatt áll, addig egyetlen fellépést sem vállal vagy tervez – írják.

Fotó: MTI/EPA/Jimmy Morris

Összesen 30 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hát jó, de ez az apa már gondnokolja a felnőtt lányát vagy 12 éve. Biztos nem könnyű döntés, hogy csinálja tovább, remélem, átgondolt infók alapján született, melyekkel azonban én nem rendelkezem. Szerencsére egyetlen dal sem jut eszembe a szöszitől, az életéről meg végképp nem tudok semmit, de örülök, hogy engem senki nem akar gondnokság alá venni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés