Dobrev Klára alól a sámli is kicsúszik

2020. október 28. 12:31
Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány
MTI OS
Férjura nyomdokain, aki kiürítette a nemzet kincstárát és debilnek nézte az Európai Unió teljes tiszti karát, járt utat nem ad fel járatlanért.

„Önmagában is kiábrándító, hogy Gyurcsány felesége azt üzeni, a nemzet nélkülözhetetlen részének, hogy tanulatlanok, miközben kétkezi munkájukkal a Fidesz kormányt szolgálják. Ha valaki a hazát kívülről szemléli és idegen érdekek szolgálatában áll, mit is mondhatna másként. Férjura nyomdokain, aki kiürítette a nemzet kincstárát és debilnek nézte az Európai Unió teljes tiszti karát, járt utat nem ad fel járatlanért. A multinacionális cégekben dolgozók, amellett, hogy fix munkahelyük és jövedelmük van, családjukat is biztonságban láthatják. Munkáltatói hozzájárulással, szakmai tudásukat európai szintre emelhetik.

Ma már a demokratikus világ cégeinek elkerülhetetlen érdeke, munkásainak, munkavállalóinak megtartása, a folyamatos párbeszéd biztosításával. 2010 előtt a Gyurcsány vezette kormány és a mögötte álló MSZP háttér, mit sem törődött a munka nélkül tengődő, képzetlen munkaerővel. Ezzel szemben ma 500 ezerrel dolgoznak többen és egyre kevesebb a csak 8 általánost végzettek száma.
A CÖF-CÖKA a munkaadók és munkavállalók közös érdekein alapuló összefogásban látja az ország gazdaságának növekedését és a magyar családok biztonságos megélhetését.

Dobrev Klára alól úgy tűnik, a sámli is kicsúszik. Csatlakozni kívánunk a Munkástanácsok Országos Szövetségének elnöke Palkovics Imre a Magyar Nemzetben közzétett Dobrev Klárának, a munkavállalókat lekicsinylő szavait cáfoló állásfoglalásához.A kormány helyesen cselekszik, mert követi a gazdaság primátusát, miközben a hazai érdekű nagyvállalatokat anyagilag is inspirálja versenyképességük növelésére. A Gyurcsány-Dobrev-művek althangon történő megszólalása, aláhúzta a hatalommániás érdekeket és országrontó tevékenységüket. A Munkástanácsok 1956-ban tudták, hogy kik tolják a gyarmatosítók szekerét. Most európai szinten sem tagadják hűségüket elveikhez, mint ahogy a CÖF-CÖKA sem.”

Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

Összesen 56 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Gyurcsanyiné hazudott egy orbitálisat, amikor azt mondta, megszavazta az EP az uniós minimálbért. Nem is volt napirenden a téma.
Pont olyan, mint MarkiZP, aki azt hazudta, az USA külügyminisztérium meghívta.
Ők lennének az ellenzék minelnokjeloltjei:-))))
A hazugok csapata!

A Dunában úszik egy sámli, Gyurcsányné rá akart mászni, a sámli elúszott, Gyurcsányné lecsúszott hollári, hollári hó.

Már két éve, hogy ignoráltam, pár hete pedig végérvényesen ki is ikszeltem ezt az infantilis embert, aki 70 évesen, - vagy még öregebb - palikának nevezi magát.
Csak úgy árad belőle a trágárság, gyűlölet Orbán és az itt commentelő fideszesek felé.
Nem is értem, hogy miért hagyjuk, hogy Amerikából egy ostoba, primitív jenki belepofázzon a belügyeinkbe, és így beszéljen a magyarokról, magyarokkal.
Itt eszi a fene minden nap, de, ha valaki commentel Amerikáról, arra durván rákiabál, hogy ne pofázzon bele Amerika belügyeibe.
Bezzeg ez a kretén naponta el akarja számoltatni a vagyonáról Orbán Viktort, Lévai Anikót.

Még valamit, ne etesd a trollt. Vagyis hiába szórakoztató neked, hogy hülyét csinálsz belőle, ami valljuk be nem nehéz, hiszen alapból hülye Pál, vagyis Kicsi bácsi.

:))) Ez a neve? palikaka? :)

palikaka, ravasz? Ezt te sem gondolhatod komolyan! Egy notórius hazudozó, párosítva az elbutulással.

A "vén pernahajder"-rel egyetértek.

Nézem tovább a meccset. Ettől a palikakától úgysem lehet beszélgetni, mert mindig idepofázik.

Tudtad, hogy ez egy dal? Elénekeljem neked? :)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés