Bevetették a Nemzeti Gárdát az egyik legfontosabb billegő államban

2020. október 28. 19:22
Pennsylvania demokrata párti kormányzójának döntése szembemegy párttársainak viselkedésével – mutatott rá a Fox News.

Philadelphiában tegnap zavargások törtek ki, miután rendőrök lelőttek egy rájuk késsel támadó, a felszólításoknak ellenszegülő fekete férfit. A fosztogatások második éjszakájára készülve a Pennsylvania-i Nemzeti Gárdát a nap folyamán Philadelphiába telepítették, hogy támogassák a helyi rendőrség munkáját. 

Az egység parancsnoka, Keith Hickox alezredes kijelentette: ”Képesek vagyunk végrehajtani a polgári rendfenntartó szerveket támogató műveleteket, így fokozzuk a helyi bűnüldöző szervek képességét a folyamatos közbiztonság és létfontosságú infrastruktúra biztonságának garantálására.” 

 

 

Tom Wolfnak, az állam demokrata kormányzójának a nemzetőrség mozgósítására tett határozott lépése szembemegy a többi demokrata kormányzóéval, akik többnyire haboztak cselekedni illetve csak nagyon lassan mozgósították a csapatokat az országban folyó zavargások hatására – emelte ki a Fox News

Danielle Outlaw, philadelphiai rendőrfőnök Jim Kenney polgármesterrel közös sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy a 27 éves Walter Allace Jr. halála miatt kitört zavargások újabb hullámára készülve megerősítették a rendőri jelenlétet a város több pontján. A polgármester bizakodik abban, hogy nem ismétlődnek meg a tegnapihoz hasonló attrocitások melyek során idáig több, mint 30 rendőr sérült meg. 

Újságírói kérdésre a város rendőrkapitánya nem mondta meg, hogy mikor adják ki a testkamerák felvételeit. Az eset egy mobiltelefonos felvétel miatt tört ki és sodorta káoszba a „testvéri szeretet városát” mely a közelgő választások egyik legfontosabb ingadozó, úgynevezett „csatatér állama” és nagyon szoros a verseny Donald Trump elnök és a demokrata Joe Biden között. 

 

Összesen 59 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem elég, hogy most már ha lelőnek egy fegyveres négert, akkor automatikusan elkezdődnek a fosztogatások, lapostévével a rasszizmus ellen jeligére, de most már úgy látom, újítanak, és terepjáróval hajtanak a rendőrök közé. Hát jól van. Ha néger vagy, bárkit megölhetsz?

Késsel támad a rendőrökre. Mégis mit kellett volna tennie a rendőröknek????
Ha valamelyik hülye tüntetőre támad egy ilyen örült, az azonnal rendőrért kiáltana.

Nagyon érdekes, ahogy az értelemre, tudásra, száraz tényekre oly sokszor hivatkozó, magukat a tudás teljes birtokosának tartó lipsik valahogyan az FBI rassza alapú bűnözési statisztikáitól eltekintenek. Pedig az egy főre jutó gyilkosságok számában az afroamerikaiak 2019-ben 8,2 -szeresen múlták felül a fehéreket, 49-szeresen a sárgákat. És ezeknek a számoknak az ismeretében beszél mellé egy komplett politikai osztály az Usában, hadoválva intézményesített rasszizmusról, meg fehér felsőbbrendűségről, kimosdatva és felmentve az antiszociális néger bűnözőket. Bidennél legalább majd betiltják a rassz alapú bűnügyi statisztikákat és Steve Sailer sem írogathat majd ilyen cikkeket:
https://www.takimag.com/articl..

Van ahol működhet a Magyar Gárda hasonmása? És pont minden demokráciák zászlóshajóján?

Kamala Harris anyja például az indiai legmagasabb kasztból származik. Kinek a kaszt, kinek a kasztné.

Ennyi.
Pont oda.

Neked meg egy lipsi elvonó kellene lassan, napi két Steve Sailer cikk egyenlőre...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés