A nőknek is van prosztatájuk

2020. október 28. 10:08

Hont András
Facebook
Tök mindegy, minek jártunk utána, tök mindegy, mit teszek én ki ide, a már eleve kész válaszokkal rendelkezők körében ezek lesznek a tények.

„1. Hadházy Ákos kirak egy képernyőfotót a hivatalos magyar koronavírus-honlapról, amely azt az információt ábrázolja, hogy meghalt egy prosztatamegnagyobbodásban is szenvedő 88 éves NŐ.

Amikor ez kikerült az oldalra, nyilván meghökkentőnek tűnt, így utánamentünk. Bárcsak mindenben ilyen alaposak lennénk. Elég volt a Wikipédiáig menni. »A nőknek is van prosztatájuk. A Skene-féle (paraurethralis) mirigyeket a Terminologia Anatomica karbantartásáért felelős nemzetközi testület 2002-ben hivatalosan is női prosztatának nevezte el«.

Bekommenteltem ezt Hadházy alá, reakció semmi, de már folyik a felcsúti bugrisozás, meg a gyilkosozás, egy hozzászóló meg kitartóan érdeklődik – így a járvány sokadik hónapjában –, hogy hol érhető el ez az »információs oldal«.2.

„Koronavírusban halt meg egy XIII. kerületi általános iskola tanára« – adott ki közleményt az iskolából származó, belső információk alapján a Pedagógusok Szakszervezete. A hír a szakszervezet honlapjára is felkerült. A család nem sokkal később cáfolta, hogy a tanárnő koronavírusos lett volna, »hosszan tartó súlyos betegségben halt meg, mely semmilyen összefüggésben nem állt a covid fertőzéssel« – közölte az elhunyt testvére. Ezt követően megkerestük a szakszervezetet – bárcsak mindenben ilyen alaposak lennénk – Szabó Zsuzsanna elnök elmondta, az iskolából, egy közvetlen kollégától szóbeli tájékoztatást kaptak arról, hogy az érintett tanár koronavírusos volt, ez alapján adták ki a »tájékoztatást« ( = fölháborító, hazug hangulatkeltést). Ugyanakkor a hírből töröltek minden konkrétumot, DE kinn hagyták a honlapjukon a hírre alapozó gyerek- és természetellenes követeléseikkel együtt. (https://hvg.hu/.../20201027_halal_koronavirus_covid...)

Tök mindegy, hogy minek jártunk utána, tök mindegy, hogy mit teszek én ki ide, tök mindegy, hogy összefüggéseiben mit jelentenek a járványadatok, a már eleve kész válaszokkal rendelkezők körében ezek lesznek a tények.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 47 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tudod, András, hogy Soros igencsak lebaltázta az általa - merő véletlenül - támogatott Terminologia Anatomica karbantartásáért felelős nemzetközi testületet.
Ő ugyanis világosan instruálta a testületet:
A nőknek nem egy van, de kettő...

"Magyarország 10 millió besúgó országa volt a szocializmusban.."
Ótvar hazugság. Ezt az NDK-ról mondták anno, és ott volt is némi alapja. Attól, hogy te egy aljadék besúgó voltál, és/vagy felmenőid azok voltak, nem kell kivetítened az országra. A józan többség SOHA nem súgott be senkit!

Hont Bandi eltévedt a rengetegben...
Itt egy kép arról, kinek mije lehet:
https://i.dailymail.co.uk/1s/2..

Az ellenzék a tavaszi hezitálás után úgy döntött, hogy borzalmas járvány dúl, mindannyian meghalunk, ha a kormány nem állítja le ismét azonnal az életet és a gazdaságot. Nagy nehezen megértették, hogy nekik ez az érdekük.

A kormány pedig nagy nehezen megértette, hogy egy szokásosnál ártalmatlanabb új influenza-vírustól csinálta össze magát a világ, neki viszont a gazdasági növekedés mellett az is érdeke, hogy a hősies védekezés látszata minél tovább fennmaradjon.

A manipuláltak pedig továbbra is masíroznak az általuk szeretett politikusok és újságírók propagandája által kijelölt mederben. Nincs itt semmi újdonság emberek.

Sőt a Skene -mirigyeken kívül Bartholini mirigyei is van a nőknek, sikosító folyadékot választanak ki a prosztatához hasonlóan. Ez akkor kétszeres prosztata, ha jól látom.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés