Varju, a Würfli Egon

2020. október 25. 11:25

Bayer Zsolt
Magyar Nemzet
Varju László azt találta mondani, hogy szerinte 2006-ban, a Gyurcsány-kormány idején demokrácia volt és szabadon lehetett tüntetni.

„Akkor az marad, hogy a): a mi emberünk elmebeteg, b): a mi emberünk viccel, és valahol van egy kandi kamera, c): a mi emberünk kóros hazudozó, aki minden értelmezhető ok nélkül is hazudozik, ráadásul teljes képtelenségeket.

Pontosan ilyen helyzetbe hozott bennünket Varju László, a DK nevű válogatott alelnöke és szertárosa. Varju László azt találta mondani, hogy szerinte 2006-ban, a Gyurcsány-kormány idején demokrácia volt és szabadon lehetett tüntetni, míg erre most nincs lehetőség.

Varju László egy kamerába mondta ezt bele, így a »b« lehetőséget azonnal kizárta.

Marad az »a«, vagyis elmebeteg, és a »c«, vagyis kóros hazudozó és/vagy gazember.

Nagyon nehéz Varju és a DK esetében biztosat mondani, itt hosszabb vizsgálatra lenne szükség a diagnózis felállításához. Patella-reflex, szemfenékvizsgálat, Rorschach-teszt, Szondi-teszt, amelynek során például Gyurcsány Ferenc, Dobrev Klára, Vadai Ágnes és önmaga fényképei közül kellene kiválasztania a legszimpatikusabbat, aztán hosszú beszélgetés egy pszichiáterrel, és így talán közelebb jutnánk a megoldáshoz.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 157 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Zsolt!

Mikor rendezitek már a Paláver helyzetét? Miért hagytad szó nélkül, hogy az Általad is ismert és tisztelt erdélyi betelefonálót egy bunkó Lentulai primitív módon leugasson? Mikor találtok már értelmes és intelligens műsorvezetőket?
Unalmasak vagytok, Te is, Varjú, Dobrev kit érdekel.

Senkit. Egyre kevesebb intellektuális mondandótok van a konzervatív tábor irányában, lesüllyedtetek a napi vulgaritás, demagógia szintjére.

Mikor kérdezed meg Orbán Viktortól egy nyílt levélben, hogy mikor kívánnak lépni törvényi szinten a gender lobbi erőszakos iskolai terjesztése ellen, gyermekeink védelmében, mikor lesznek képesek rendezni a kormányt is nevetségessé tevő SZFE ügyét?

Az embereket nem az ellenzék selejt politikusai érdekli, hanem a kormány lefagyása.

Varjú NEM hülye, de szégyentelen hazudozó, aki azokra épít, akik az önkormányzati választáson Szombathelyen, Pécsen, Tatabányán, Érden, Miskolcon, Szolnokon, Salgótarjánban, Hódmezővásárhelyen, Vácon és last but not least a Fővárosban győzelemmel tudták az egybesült ellenzéket megajándékozni. A teljesség igénye nélkül.

Erős hit él bennük abban, h. ez most már mindig így lesz, kinn s benn szabad a vásár.

Zsidóként nehezemre esne jobbikosnak lenni. Csak normális, több gyermekes, unokás ember vagyok, akinek nem mindegy, milyen nevelésben részesül a jövő generációja. Ha valaki a konzervatív oldalon kriritizál, Fidesz szavazó vagyok - az egyből jobbikos.

Ugyanolyan primitív demagóg vagy, mint a másik oldali, hasonló színvonalon álló ketrecharcosok.

Átgondoltam, sajnálom, hogy ilyen intellektusú emberek közé keveredtem. Értelmiségiként a gondolkodókat tudom csak tisztelni, a saját táborukkal szembeni jogos kritikákat is megfogalmazókat, akik nem néznek áhítattal sem Rákosira, sem Kádárra, sem Orbánra, nem kedvelem a minden oldali lakáj demagógiát- Drága Bolgár úr, Drága Stefka úr - a tájékozatlanságot, a tudatlanságot, a műveletlenséget, az önálló véleményalkotásra való képtelenséget.

Élvezzétek a dagonyát, tapsoljatok, éljenezzetek, semmiben sem különböztök a DK, az MSZP fanatikusaitól. Majd 22-ben a választások után talán írok.

"Polnay Jenő, a Magyar Zsidók Országos Szövetsége elnöke bejelentette, szervezete Horthy kormányzóságát támogatja, és hozzáfűzte, hogy a hazájukat szerető zsidók mindig is távol tartották magukat a radikális baloldali vagy más, opportunista politikai kísérletektől."
(Thomas Sakmyster, Admirális fehér lovon című könyvéből, Helikon kiadó, 2001, 58.old.)

No one was shot, no one was murdered - ahogy szegény Heller elvtársnő mondta régen.

Amikor még csúcson volt a "jogállamiság".

Akkorát nevettünk ezen a Varju poénon, mert biztos poénnak szánta a krumpli orrú Varju.

Igaz-igaz, így a pontos és igen.

Mindezt Brüsszelben adta elő.

tuntetesi szabadsag volt az igaz.
most viszont a tuntetes utan is szabadsag van :)

aki ezt magatol nem erti, annak mondhatsz akarmit, ugyse fogja. barmit mondananak, csak olaj lenne a tuzre.

teljesen vilagos, hogy egy tenderen, kozbeszerzesen egy vallalkozonak haszna van, hat azert csinalja, es az is logikus kapitalista dolog, csak nalunk van egy posztkadari szegyenkezes benne, hogy egy cegvezeto jobban el mint a beosztottjai.
azt kell nezni hogy elvegzi e korrektul a munkat, es nem arazza e tul a piaci arakhoz kepest.
gondolom hogy ezt nezte az EU is, es arra jutott hogy nem.

innentol meg nem latom mi a problema

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés