Márki-Zay Péter: Ülni fogtok!

2020. október 25. 20:04
Hódmezővásárhely polgármestere azután írt egy hosszú bejegyzést, hogy Hadházy Ákossal együtt meghívták a Pesti TV-be.

Mitől lesz becsületesebb egy Orbán utáni magyar kormány?” címmel tett közzé egy hosszú bejegyzést közösségi oldalán Hódmezővásárhely polgármestere. A posztot egy „Ülni fogtok!” feliratú képpel is ellátta Márki-Zay Péter.

Az írást az motiválta, hogy Márki-Zay Péter Hadházy Ákos független országgyűlési képviselővel egyetemben meghívást kapott a jobboldali Pesti TV-be.

Márki-Zay szerint a Pesti TV ellenzéki korrupciós ügyeket akar feszegetni, ezért ő előre igyekezett rögzíteni néhány dolgot: egyrészt, hogy azon magyar vállalkozások, amelyek saját ingatlanukra kaptak telephelyfejlesztési uniós forrást, ugyanakkor teljesen szabályosan számoltak el esetleg vitatható hatékonyságú kommunikációs költségeket, azok nem vádolhatók bűncselekménnyel. Ami  Bíró László szociális szövetkezetét illeti, a bíróság se ellene, se mellette nem hozott még ítéletet.

Márki-Zay azt is hangsúlyozta, hogy a kormánypárti és ellenzéki korrupció ellen egyaránt fel szándékozik lépni, s elítél minden bizonyított törvénysértést. Hitet tett amellett, hogy a korrupció egyik oldalon sem maradhat büntetlenül, és szükséges az elszámoltatás, ennek igazolására pedig azt részletezte, milyen magával szemben támasztott erkölcsi elvárásoknak igyekszik megfelelni. Így egyebek mellett leszögezte, hogy minden kampányát saját forrásból és közösségi adakozásból finanszírozta, mindenről tételesen elszámolt, nyilvánosságra hozta saját és családja vagyonnyilatkozatát is, s hogy

semmilyen politikai jellegű tisztogatással nem élt.

Ha országunk 2022-ben végre egy becsületes európai demokratikus jogállam lesz, csatlakozni fogunk az Európai Ügyészséghez, valamint egymást is ellenőrző nyomozószerveket hozunk létre, ezzel is fellépve minden kormánypárti és ellenzéki korrupció ellen” – tette hozzá. Végül pedig annyit írt, hogy nem személyes bosszúból akar elszámoltatást, hanem hogy Magyarország ne lehessen többé következmények nélküli ország.

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Összesen 174 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Márki-Zay kenetes ígérete hiteltelen, mert most, amikor már most tehetett volna Bíró-haver korrupciója kapcsán, lapult, mint kaka a fűben.

Volt egy adófizetési ugye a felesége egészségügyi cégével kapcsolatban.
Aztán azt hazudta, meghívta az amerikai külügyminisztérium
Ennyit a hitelességéről.

Hát persze, hogy ülni. Orbán Viktor a miniszterelnöki bársonyszékben.

Ez az, amit az mszp-szdsz kormány csinált a 2002-es kormányváltás után a fidesz kormány tisztviselőivel.

Nekem is a kalács jutott eszembe..
Mivel a kalács fehér, az ellenzék blm párti, ezért kakaós kalács kell, hogy legyen:-)

Valamelyik közvéleménykutató azt hozta ki, hogy ez az ember a legnépszerűbb ellenzéki politikus. Azóta vérszemet kapott, pedig az fáj.

Megszólalt a külföldről hazaküldött ügynök. Feltűnt a semmiből és máris polgármesternek jelentkezett, de azzal sem foglalkozik, hanem az országos politika érdekli. Mint az 1945-ben hazatérő moszkoviták, akikről a fiatalok már nem tudják, kik voltak, így értelmezni sem tudják a hasonlatot. De több ilyen is van az ellenzékiek között.

Az Európai Ügyészség lesz a korrupt politikai boszorkányüldözés szerve. Már a vezetője, Kövesi is vád alá volt helyezve hazájában, akár csak Jourová. Na, ezek aztán azok a kézben tartható személyek, akik mindent elvállalnak.

Válaszok:
legyetek | 2020. október 26. 7:29

Hvg-medián.....
1. MZP
2. Karacsony-Tádzsik Gergely
3. Szél

Egyszerűen csak dezinformálás, felsőfokon.
"nem személyes bosszúból akar elszámoltatást, hanem hogy Magyarország ne lehessen többé következmények nélküli ország."
Márki-Zay tudja leginkább, mit jelent a "következmények nélküli ország": Soros-spekulantizmust.
És a Soros-spekulantizmusnál pusztítóbb következmények: Magyarország védekező, túlélő immunrendszerének kiiktatása olyan következmény, amelybe előbb vagy utóbb mindannyian belehalunk. Csak idő kérdése, a Márki-Zayok, bal-libek, SZFE-tüntetők mennyivel élik túl a magyar nemzetet. Nem sokkal és őket már senki nem fogja siratni, csak átkozni...

Ha pl. Izraelből importálnánk az elektromos energiát és áramot, akkor jobban járnánk, ezt akarod mondani, csak ehhez nem vagy elég bátor.
Mint a fajtád.

Éleslátás! + a lehallgatott Merkel!

Csak ellenzékieket rangsoroltak.

Gyurcsányi és Gyurcsányiné a fasorban sincs.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés