Gondolkodjanak már el egy kicsit

2020. október 25. 11:37

Konok Péter
Facebook
Utálom a rendszert, és magasról leszarom a focit. De.

„Bár utálom a rendszert, és magasról leszarom a focit, de azért szeretném megkéri mindazon ismerőseimet, akik EGYARÁNT posztolják a »csodálatos volt a tegnapi tüntetés, több mint tízezren voltunk, micsoda tömeg!«, VALAMINT »a felelőtlen idióták, 16 ezren mennek ki egy meccsre, megölik a nagymamámat!« jellegű szövegeket IS (netán ellenkező előjellel, bár nekem olyan ismerőseim nemigen vannak), hogy azért gondolkodjanak már el egy kicsit.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 174 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Péter!

Az irány jó, ülj le, vedd elő a példatárat, s naponta fogalmazhatsz meg hasonló ellentmondásokat.

Egyébként magam sem értem, hogy miért engedélyezik ezeket a meccseket ilyen formában, s a tüntetést sem engedélyeztem volna, mindkettő járványügyi megfontolásból elleneztem, ellenzem.

Kissé olyan, amikor Orbán hangosan ösztökélte a népet, hogy maradjanak a Balatonnál, s Szijjártó Petike elmegy hajókázni az Adriára, neki snassz dolog lubickolni, csónakázni itthon.

Lassan mindenhol leáll az élet, a legfrissebb hazai fertőzési mutatók is döbbenetesek. Elismerem, hogy nehéz jó döntést hozni, az arányokat megtalálni a gazdasági és egészségügyi érdekek bonyolult összefüggései közepette. De az a minimum, hogy a stadionokban csak zárt kapus meccseket rendezzenek, s a rendőrség nem adjon engedélyt semmilyen tüntetésre, se jobb, se baloldalról.

"Konok ellen, ezernyi,
Nagy ügyünk leteperni
S e hazát elemészteni jött,"

Hát, nem. Meccsen lehalább minimális távolságtartás van. Ülsz a seggeden, jó, nem másfél méterre a többiektől, de azért viszonylag fix távolságra. Egy tüncin meg hol tömörülsz, hol szétcsúszik körülötted a tömeg, merthogy mozogtok.

Világjárvány. Örülök, hogy segíthettem.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés