Dopeman: „Úgy döntöttem, belépek a Fideszbe”

2020. október 24. 18:59

A rapper Józsefvárosban indulna országgyűlési képviselőjelöltként a kormánypárt színeiben.

2020. október 24. 18:59
null

Pityinger László, művésznevén Dopeman egy ironikus hangvételű YouTube-videóban jelentette be: szívesen belépne a Fideszbe.

A rapper szerint Orbán Viktor pártja az ellenzék összefogásával nehéz helyzetbe került, ilyenkor a „süllyedő hajót kell kihúzni a vízből” – ezért belép a Fideszbe, és bejelentkezik a nyolcadik kerületben országgyűlési képviselőjelöltnek. „Itt már az ellenzék színeiben úgyis kudarcot vallottam, bármikor újra meg tudom tenni” – fogalmazott. „Úgy gondolom, hogy az ő anyagi támogatásukkal, infrastruktúrájukkal,

– jelentette ki Dopeman.

Fogadkozott: idővel Pikó Andrást is ellehetetlenítené, visszaszerezné az önkormányzatot az ellenéktől, és helytartóként működne a kerületben.

A teljes videót itt tekintheti meg.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Madzsarisztáni Mutawwin
2020. október 26. 17:24
Látom, sokaknak nem tetszik itt, a Mandi kommentelői között... Pedig... Pedig Dopeman valóságos csodafegyver lehetne. Nem vicc.
Vakfolt
2020. október 26. 12:17
Jajj, de bazi vicces. Tudod mikor szavazna rád egy normális nemzeti érzelmű ember..
kata56
2020. október 26. 09:15
Ha más nem , épp elég teret adna az értelmezésre már önmagában az a tény, hogy az itt megejelent libsi-bolsi nickek epét hánynak tőle.. Ilyen egyszerű ez...
ezavéleményem
2020. október 26. 08:42
Megnáztem a videót, szerintem csak ironizál és trollkodik. Cinikus. Nehogy valaki bedőljön neki!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik