Greta Thunberg nagyon mérges az Európai Parlamentre

2020. október 22. 8:06
A klímaaktivistának az a problémája, hogy az agrártámogatások 60 százalékát továbbra is komolyabb környezetvédelmi vagy fenntarthatósági elvárások nélkül ítéli oda a gazdálkodóknak.

Kapitulált az Európai Parlament a klímaváltozás és a környezetvédelem ügyében, amikor megszavazta a unió Közös Agrárpolitikájának reformját, ezt mondta Greta Thunberg, a diákok globális klímamozgalmát vezető svéd aktivista, számol be a 444.hu.

Thunberg azért rágott be az EP-re, mert szerdán az jobbközép Európai Néppárt, a balközép Szocialisták és Demokraták és a liberális Újítsuk meg Európát frakciók többségével megszavazták azt a javaslatot, amely az agrártámogatások 60 százalékát továbbra is komolyabb környezetvédelmi vagy fenntarthatósági elvárások nélkül ítéli oda a gazdálkodóknak. Az Európai Bizottság javaslatot tett az agrártámogatások elosztásának reformjára, amit már alapból kritizáltak környezetvédő csoportok, amiért az nem vár el elég komoly fenntarthatósági intézkedéseket a támogatásokért cserében.

Az EP többsége viszont még egy ennél is felvizezettebb verziót szavazott meg, amely 387 milliárd eurót oszt ki úgy, hogy azért cserébe csak minimális zöld elvárásokat támaszt a gazdák és agrárcégek elé, bizonyos esetekben viszont konkrétan semmit.

(444.hu)

Összesen 114 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"a diákok globális klímamozgalmát vezető svéd aktivista"

hogy kicsoda? tan megvalasztotta valaki? legalabb rendezzenek egy valasztast amit elveszithet, hogy utana ugraljon onjelolt vezetokent mint az a belorusz tyuk.

Azok, akik sok penzt tettek be a Greta-felekbe, na, azok zolditsek ki, fel, meg a mezogazdasagot. Is.
Lenne mibol!

De hogyan haragszik Greta az EP-re?
Erted haragszom, nem rad szinten.
Ott is isszak a szavait, mert nem okosabbak, bolcsebbek egy nyolcadikosnal ok sem.Tisztelet a kivetelnek.
Lasd DK-net, ugyis mint alelnoke a diszes tarsasagnak. O meg Gretanal is mergesebb ... Magyarorszagra.
Mas orszagot akar ide csinalni - de konyorgom, ne itt! Barhol, mashol, de ne itt!

a hardcore femdom poresz pedofil valfajat tetszik kedvelni ? :D

A cikk arról szól, hogy Greta mérges. A kép szintén ezt mutatja. Mi ezzel a probléma? Egyébként pedig kit érdekel a jól fizető, gondosan felépített, és jól vezetett Greta projekt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés