Olaszországban kötelezővé tennék az iskolai genderpropagandát

2020. október 19. 10:50
Emellett büntethetővé tennék azt is, ha valaki szerint egy gyermeknek egy anyára és egy apára van szüksége – írja az Origo.

Olaszországban büntetnék azokat a szülőket, akik nem engednék el gyermekeiket az iskolákban tartott gender programokra. Egy új törvényjavaslat értelmében még az is bűncselekmény lehet, ha valaki a hagyományos családmodell mellett érvel. A törvénytervezet ellen Rómában tüntettek – számol be a Hír Tv helyszíni tudósítása alapján az Origo.hu. 

A Piazza del Popolo újra nagyszabású tűntetés színhelyévé vált, amelyet a családok védelme érdekében hirdettek meg. A homofóbia és transzfóbia elleni törvénytervezet ellen demonstrálnak családvédő civil egyesületek katolikus mozgalmak, illetve az olasz jobbközép politikusai.

Az olasz parlamentben 2013-óta vitáznak az LMBTQ személyek egyre szélesebb jogokhoz juttatásáért. A liberális baloldali Demokrata Pártnak egyelőre az azonos neműek házasságának jogerőre emelését sikerült elfogadtatnia. Már ez ellen is nagyszabású tiltakozásokat szerveztek. A gender ideológia kötelező oktatásáról és a homoszexuális párok örökbe fogadásának engedélyezéséről azonban idáig nem született döntés. Ezt a folyamatot gyorsítaná fel az Alesandro Zan, Ivan ScalfarottI és Laura Boldrini baloldali és liberális képviselők, egyben LMBTQ aktivisták nevéhez fűződő törvényjavaslat, amiről a parlament a jövő héten vitázik.

Amennyiben a javaslatot megszavazzák, az új törvény alapján megbüntethetik azokat a szülőket, akik visszautasítják a gender ideológia iskolai oktatását, és nem engedik meg, hogy gyermekeik részt vegyenek a homoszexualitás iskolai népszerűsítésében.

A törvénytervezetet benyújtók azt is büntethetővé szeretnék tenni, ha valaki szerint egy gyermeknek egy anyára és egy apára van szüksége, nem pedig két apára vagy két anyára.

(Origo)

Címlapkép: MTI/EPA/Marc Müller

A Hír TV helyszíni tudósítását ide kattintva érheti el.

Összesen 136 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az képillusztráció elég undorítóra sikerült.

Nekem is ez jutott eszembe erről a képről: hányinger.

És persze azok az olasz képviselők is, akik az ilyen törvénytervezetet akarják nyélbe ütni.

Érik a menetrendszerű olasz kormánybukta, igyekeznek még azelőtt áttolni, amit csak tudnak, mert tudják, hogy Salvini fogja őket váltani.

Pont erről van szó. Ilyenkor lehet egy csomó mocskot keresztülnyomni.

Ne vetítsd másra perverziód! Neked fontos a genderpropaganda, tehát nyilván valamiféle aberrált vagy.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés