Liberális elemző: az ellenzéki politikusok fejezzék be a krumplizást!

2020. október 19. 19:54
„Azt előadni, hogy itt embereket azonosítok ilyen önálló akarat nélküli, egy kiló krumpliért megvásárolt véglényekkel, ez nagyon nincsen rendben!” – hangsúlyozta az elemző.

Döbbenetes kifakadás az ATV-n: Ceglédi Zoltán liberális elemző az ATV-n indulatosan kifakadt a baloldali pártok által elterjesztett „krumplizós” vereségmagyarázata ellen:

„Azt szeretném kérni, hogy ezt rohadt gyorsan fejezzék be! Tehát azok az ellenzéki kommentátorok, kommentelők, politikusok, akik most krumpliznak, ezt rohadt gyorsan fejezzék be! Ez nagyon nincsen rendben! Tehát azt előadni, hogy itt embereket azonosítok ilyen önálló akarat nélküli, egy kiló krumpliért megvásárolt véglényekkel, ez nagyon nincsen rendben! És minden ilyen kommentnél azt látom, hogy a Fidesz jogosan kap plusz egy szavazatot. (…) Hogy gondolják ezt, ahogy megindul ebben a körben a cigányozás?! Hogy nincsen senki, aki most szólna, aki máshol és más szemében a szálkát mindig észreveszi ilyen ügyekben… rasszizmus ügyekben” – fogalmazott az elemző az ATV műsorában.

Összesen 81 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A nap kommentje. Én egy tollért. Meg egy hűtőmágnesért.

Basszus, de hát nem is a Fidesz osztott krumplit. Ez kiderült, vagy nem?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés