Koncz Zsófia továbbvinné édesapja örökségét

2020. szeptember 28. 10:47

Ennek legfontosabb pillére az emberközeli hozzáállás – hangsúlyozta.

2020. szeptember 28. 10:47
null

Koncz Zsófia, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje a szerencsi időközi választáson, a PestiTV Riporter című műsorában beszélgetett Szarvas Szilveszterrel.

Koncz Zsófia elmondta, hogy édesapja hagyatékának legfontosabb pillére az emberközeli hozzáállás. „Hatalmas odaadással tudott az egész térségért és az ott élő emberekeért dolgozni, én ezt láttam gyerekkoromtól”– emelte ki. Ez után elmesélte, hogy járta édesapjával a településeket, és 11 évesen már segített neki az országgyűlési választásokon 2002-ben.

A térség életében már korábban is részt vett, például az Országos Csokoládé Fesztivál szervezésében részt vett, illetve a helyi Fidelitasban alelnökként tevékenykedett.

Kiemelte, hogy a saját kampányával van elfoglalva, nem Bíró Lászlóról szeretne beszélni, hanem a pozitív üzenetekre koncentrál.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Shlomo Morel, egy igaz ember
2020. szeptember 30. 18:31
Már bocs, de ki az édesapja? Mindig róla beszélnek.
BőröndÖdön
2020. szeptember 29. 11:55
Washington DC-ben nagyon átérezhette a szülőföld problémáit...
florin
2020. szeptember 28. 16:28
Komcsók, libernyákok nehéz lehet nektek mostanában.....
egynick
2020. szeptember 28. 15:36
Azt elhiszem. Ezért őt jelölték: az elhunyt édesapja Mészárossal kötött üzleteinek a családban kell folytatódnia. Addig, amíg a Don másként nem dönt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik