Komoly elismerést kapott a Corvinus Egyetem

2020. szeptember 28. 10:09

Akik a Vezetés és szervezés mesterképzéssel szereznek diplomát, azoknak az átlagfizetése három évvel a végzésük után bruttó 600 ezer forint.

2020. szeptember 28. 10:09
null

A Financial Times Masters in Management nemzetközi rangsoron 90. helyen szerepel a Budapesti Corvinus Egyetem a Vezetés és szervezés mesterképzési programjával, ezzel a világ száz legjobb menedzsment képzése közé tartozik, írja a vg. hu a Financial Timesre hivatkozva, amely idén is összeállította a legjobb menedzsment képzéseket listázó nemzetközi rangsorát.

A Corvinus 90. helyre került mesterképzése nemcsak itthon számít egyedülálló programnak, hanem nemzetközi viszonylatban is kiemelkedik. A Financial Times felmérése szerint az itt diplomázott hallgatók átlagfizetése három évvel a végzésük után bruttó 600 ezer forint, amely a Diplomás Pályakövetési rendszer adatai szerint másfélszer magasabb az ugyanezt a mesterképzést más hazai egyetemen elvégzettek átlagfizetésénél.

(vg.hu)

(Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nehidd El
2020. szeptember 28. 10:15
Bruttó 600 ezret egy mérnök kezdőfizetésnek is simán megkap.
olajfa1
2020. szeptember 28. 10:14
Na ilyet sohasem kapna az SZEF...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik