Dömötör: Ezt minden borsodi embernek érdemes tudnia

2020. szeptember 28. 18:12

A Jobbik látszólag az emberek megélhetéséért aggódik, mégis egy olyan politikust támogatnak Szerencsen, aki saját munkavállalóit sem fizette ki – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára az Országházban.

2020. szeptember 28. 18:12
null

Dömötör Csaba a Jobbikhoz szólva elmondta: „látjuk, hogy milyen könnyen lépnek a hazugságok útjára. Látjuk, hogy milyen könnyedén kötnek elvtelen alkukat például azokkal, akiknek idején bezárták a szerencsi cukorgyárat. És azt is látjuk, hogy milyen könnyedén fordítanak hátat azoknak, akik két kezük munkájából élnek.

– fogalmazott az államtitkár.

A judapestező Bíró ellen Koncz Zsófia indul

Az október 11-i szerencsi időközi választáson a baloldali összefogás fentieknek megfelelően Bíró Lászlót indítja jelöltként. Ahogy arról beszámoltunk, Bíró korábban rasszista, antiszemita megjegyzéseket tett a Facebookon. Budapestet például „Judapestnek”, az izraeli turistákat pedig „tetűcsúzdásoknak” nevezte.

A Fidesz jelöltje az elhunyt Koncz Ferenc lánya, Koncz Zsófia lesz.

Az október 11-i szerencsi időközi választáson a baloldali összefogás fentieknek megfelelően Bíró Lászlót indítja jelöltként. Ahogy arról beszámoltunk, Bíró korábban rasszista, antiszemita megjegyzéseket tett a Facebookon. Budapestet például , az izraeli turistákat pedig nevezte. A Fidesz jelöltje az elhunyt Koncz Ferenc lánya, Koncz Zsófia lesz.

Címlapkép: MTI/Bruzák Noémi

Kapcsolódó cikkek

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. szeptember 30. 09:52
Döme,öröm látni,hogy mennyire be vagytok szarva!!:)
jánosbácsi
2020. szeptember 28. 20:25
Hogyan lehet egy cukorgyárat százszor bezárni?
jantar
2020. szeptember 28. 20:18
Több Koncz Zsófiát a középpontba. Nem szabad abba a hibába esni, mint az ökormányzati válsztások előtt Tarlós Istvánnal. Mindig csak Bírót reklámozza a FIDESZ. Nehogy már neki kampányoljatok. Hajrá Zsófi !
Secnir
2020. szeptember 28. 19:32
dömötör, dömötör, dömötör... melyik választókerületben nyert mandátumot? :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik