Varrónők állítják: fizetés helyett fenyegetést kaptak Bírótól, a judapestező jelölt tagad

2020. szeptember 27. 12:51
A Hír TV-nek nevüket és arcukat is vállaló alkalmazottak egybehangzó állítása szerint, amikor elmaradt bérüket követelték tőle, Bíró megfenyegette őket. A jobbikos jelölt mindent tagad, állítása szerint ő nem tartotta vissza senki fizetését.

Mint arról korábban írtunk, a Hír TV Informátor című műsorának szeptember 4-i adásában kitakart arcú, eltorzított hangú emberek a judapestező Bíró László által korábban üzemeltetett varroda volt munkavállalóiként mutatkoztak be. Elbeszélésünk szerint Bíró többüknek is tartozik, hiszen korábbi munkájukért nem kapták meg a bérüket. Egyikük azt állította, hogy amikor a kifizetés elmaradását szóvá tették Bírónál, a baloldal jelöltje csak annyit mondott, hogy hozza a puskáját és menekülhetnek.

A fentebb említett egykori varrónők vallomását az alábbi videóban (14 perc, 49 másodperctől kezdődően) tekinthetik meg:

A Hír TV riportjára még maga Bíró László is reagált. Akkor azt nyilatkozta: „Nekem tiszta a lelkiismeretem: soha senkit nem fenyegettem fegyverrel, soha senkinek nem tartottam vissza a bérét”.

Újabb varrónők álltak ki a nyilvánosság elé

Az elmúlt napokban azonban „újabb varrónők álltak ki a nyilvánosság elé” – írja a Hír TV. A portál tájékoztatása szerint „nyilvánosság elé álltak azok a varrónők, akik azt állítják, hogy a judapestező Bíró László fizetés helyett megfenyegette őket”írják. A csatornának nevüket és arcukat is vállaló alkalmazottak egybehangzó állítása szerint, amikor elmaradt bérüket követelték tőle, Bíró azzal fenyegette őket, hogy „bemegy és a fejükhöz tart valamit”.

Bíró ezzel szemben azt állítja, hogy tiszta a lelkiismerete, ő ugyanis soha senkit nem fenyegetett fegyverrel, soha senkinek nem tartotta vissza a bérét.

(Hír TV / Mandiner)

Összesen 131 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egészen biztos, hogy a varrónők és az egész családjuk, környezetük tudja, hogy Bíró nem fizetett bért.

A Mások. A Tiszták. A 21. századiak.

amikor a kifizetés elmaradását szóvá tették Bírónál, a baloldal jelöltje csak annyit mondott, hogy hozza a puskáját és menekülhetnek
TISZTAR KÉZZEL!

jav:
TISZTA KÉZZEL!

Mitől? Dehogy fél. Hiba lenne nem felhívni a figyelmet Bíró hiányosságaira. Az ellenzék hibázott, hogy ilyen magas labdát adott.

Ez ellen az ócska szar alak Bíró ellen is túl van már tolva a lejáratás.

Tavaly ősszel sem jött be Budapesten, egy idő után kontraproduktív.

Válaszok:
ThunderDan | 2020. szeptember 27. 14:52

Ilyen nicknévvel... zavar a valóság (!), hm?

Ezt nem bírom értelmezni... az ellenzék a szó szerint semmiből is "botrányokat" tematizál (lásd csak legutóbb Szijártó "helikopterezését"), érdekes meg soha sehol nem olvastam ballib kommentelőtől, hogy "na álljunk már le, ez kontraproduktív".

A másik oldalon meg ne foglalkozzunk olyan "apróságokkal", mint hogy egy primitív antiszemitát/rasszistát indít a szavakban oly büszke antifasiszta/antirasszista ballib? Amelyik jelölt a munkavállalóit fenyegette?

El tudod te képzelni, mi történne, ha a Fidesz valaha egy Bíró Lászlót indított volna / indítana parlamenti képviselőjelöltként?!?

Az a baj, hogy nem arról beszél a FIDESZ, hogy a jelöltje mit fog csinálni.
Negatív kampány nem elég!

Nem tudom, mit mondasz a varrónők nyilatkozataira? Tények. Ennyi.

Kispestről beszélsz? A Gajda maffiáról?

Meg mindig bevállalnák a vallalhatatlant.
Szerintem Bíró indítása egy emberkiserlet. A szavazóikat tesztelik, hogy mit bír el a gyomruk, az orruk, az elveik.

A Szeviép sem fizetett.....
Bajnai sem fizetett.....
Gyurcsányi sem fizetett az aug.20-i áldozatok családjainak.....
Ez a kormány adott kártérítést az áldozatoknak.

Most az a bajod, ha egy cigány dolgozik?
Mások is nyilatkoztak az elmaradt fizetésekről.
Ha egy ember nem kap fizetést, erről tudomást szerez az illető családja és ismeretségi köre. Bírónak nem érdemes hazudni a, mert sokan tudják, nem tudja letagadni. Legfeljebb bocsánatot kér, hogy rosszul emlékezett és az ellenzék komplett vezetése megbocsát neki.

Soha ne mondd azt, hogy soha!

Náci vagy, mindenki tudja.

Hozzászólásod végével teljesen egyetértek. Az ellenzéki média vagy elhallgat híreket az olvasói elől, vagy reszigazsagokat ír meg, így tájékoztatja félre a híveit.
Egyébként a kártalanítás ténykérdés, nem vita téma. Nézz utána, ha érdekel( szerintem nem fogsz utána nézni, mert mondandóját csak hitre állapotos).

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés