A Hír Tv szerint Bíró László fenyegette dolgozóit, a judapestező politikus perre készül

2020. szeptember 08. 16:48

A volt alkalmazottak állítják a Hír Tv-nek: ha kérték az elmaradt munkabérüket, Bíró megfenyegette őket. A baloldali jelölt válaszul beperli a Hír Tv-t.

2020. szeptember 08. 16:48
null

Az antiszemita botránya után újabb riportot közölt a Hír Tv a baloldal szerencsi jelöltjével kapcsolatban.

A televízió Informátor című műsorában kitakart arcú, eltorzított hangú emberek a Bíró László által korábban üzemeltetett varroda volt munkavállalóiként mutatkoznak be. Elbeszélésünk szerint Bíró többüknek is tartozik, hiszen korábbi munkájukért nem kapták meg a bérüket. Egyikük azt állítja, hogy amikor a kifizetés elmaradását szóvá tették Bírónál, a baloldal jelöltje csak annyit mondott, hogy hozza a puskáját és menekülhetnek.

A riportra reagált Bíró is: „Nekem tiszta a lelkiismeretem: soha senkit nem fenyegettem fegyverrel, soha senkinek nem tartottam vissza a bérét, sőt, mind a mai napig fizetem azt a hitelt, amit magánszemélyként vettem fel, hogy rendezni tudjam a munkavállalók fizetését. Lopni sem loptam, sem gépsorokat, sem mást az üzemből. Megtesszük a jogi lépéseket a HírTV műsorában elhangzottak miatt, de Önökhöz a bíróságon kimondott igazság jóval a választás után fog eljutni – mert így működik a Fidesz.”

A Jobbik alelnöke is megszólalt az ügyben, Z. Kárpát Dániel politikai fikciónak nevezte a Bíró Lászlóról elhangzottakat.

A Jobbikos politikusnak nem ez az egyetlen botránya. Korábban antiszemita kijelentéseiről lett híres. Többek között „Judapestként” emlegette Budapestet, valamint a környékbeli szállodák zsidó vendégeit „tetűcsúszdásoknak” nevezte.

Borsod megyében október 11-én tartanak időközi választást. Bíró László mögé a botrányok ellenére felsorakozott az MSZP, a Párbeszéd,a DK, az LMP és a Momentum is.

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agrippa
2020. szeptember 09. 07:04
Ez az ember nemcsak egy rasszista, szellemi véglény, hanem egyszerűen egy piti bűnöző.
BőröndÖdön
2020. szeptember 08. 22:04
Hírtévé a Párt szolgálatában.:(
Mich
2020. szeptember 08. 21:07
A képen meg éppen a zsidó náci fenyegetőzik...
Megtalálta
2020. szeptember 08. 20:38
A kép alapján Bíró László mintha megint apátiában lenne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!