Kiütéses fideszes győzelem Karcagon

2020. szeptember 27. 19:40
Karcag ismét a Fideszt választotta. A baloldalt a Munkáspárt képviselte a választáson, a parlamenti baloldal már el sem mert indulni.

Mohács mellett Karcag is új vezetőséget választott ma Dobos László helyi Fidesz-KDNP-s polgármester halála miatt. A városban összesen ketten indultak a polgármesteri székért, Szepesi Tibor, a Fidesz-KDNP jelöltje és Nagy József a Magyar Munkáspárt színeiben. A választást simán nyerte a fideszes Szepesi, aki a szavazatok közel 90 százalékát kapta a jelenlegi, 50 százalékos feldolgozottsági adatok szerint.

A karcagi választás nagy tanulsága a Jobbik vidéki mélyrepülése. A párt a 2019 őszi önkormányzati választáson még indított polgármester-jelöltet, országgyűlési képviselőjük, Lukács László György személyében. Lukács akkor 32 százalékot kapott. A most vasárnapi választáson már erre sem volt képes a Gyurcsány Ferenccel összebútorozó párt, így a fideszes polgármester-jelölt egyedüli kihívója a Munkáspárt jelöltje volt.

Összesen 107 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az ellenzéknek még egy olyan ember sem akadt a horgára, mint Bíró:-)

LOL, ki akadályozta meg, hogy az Összellenzék jelöltet állítson?
Nem máshol, mint az ún. Jobbik egyik alföldi bástyájában?

Hm?!?

Hogy a frászban sikerül azt a tényt is a Fidesz ellen fordítanod, hogy a moslékkoalíció nem állt elő polgármesterjelölttel?!?

De tessék: Mohácson elindultatok.
Mind, össze-visszaborulva. A teljes moslékkoalíció. A regnáló polgármesterrel.
Nem sikerült.

A baloldalt Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon stb. stb. jelenti. Kétségtelenül.

Sunyin pofázott, ennyi. Erre kapott kiképzést külföldön. Mert az nem igazán életszerű, hogy valaki hazajön az ígéret földjéről, a liberális álomból, és egyből beszáll a hazai politikába. Így a hazatérő moszkoviták működtek a háború után.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés