Lázár János három embertől is sokat tanult

2020. szeptember 25. 8:29
Városvezetőkkel találkozott az országgyűlési képviselő.

Közösségi oldalán számolt be csütörtöki napjáról Lázár János. A Magyar Tenisz Szövetség elnöke a videóban elmondta, három kiváló polgármesterrel is találkozott, akiket nagy tervek és elképzelések jellemeznek, és ez a sport és tenisz területén is megnyilvánul.

„Politikáról is szó esett és arról is, hogy mi újság az országban. Sokat tanultam mindhármójuktól, köszönöm a lehetőséget!” – mondta a volt miniszter.

 

Összesen 72 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A hét vicce:

.....Kijelentjük, hogy Magyarországon a jogállami elvek a korrupció elleni küzdelemben is megfelelően érvényesülnek és az általunk vezetett szervezetek elkötelezettek a korrupció elleni együttműködésben. Ennek érdekében a 2020-2022. közötti időszakra szóló középtávú Nemzeti Korrupcióellenes Stratégia célkitűzéseinek figyelembevételével járnak el.KÖZÖS NYILATKOZAT


JOINT DECLARATION

A közös nyilatkozatot tették:

Dr. Pintér Sándor, belügyminiszter

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke

Dr. Darák Péter, a Kúria elnöke

Dr. Polt Péter legfőbb ügyész

Dr. Senyei György, az Országos Bírósági Hivatal elnöke

Dr. Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke

Dr. Kovács László, a Közbeszerzési Hatóság elnöke

Rigó Csaba Balázs, a Gazdasági Versenyhivatal elnökeBudapest, 2020. szeptember 23

,,Böszménél nem volt különadó,,

Na ja! A Gyurcsány kormány úgy csökkentett adó, hogy közben összességében növelte az adóterheket. 2005 évben pedig bevzette a bankoknál a különadót.

,,Az adóhoz természetesen nem idén nyúlt először a Gyurcsány-kormány. Noha tavaly, mivel októberben lépett hivatalba, nem sok ideje maradt az adórendszer átszabására, néhány módosítást akkor is elfogadtak. A bankok számára különadót vetettek ki, az szja kétkulcsossá vált - a középső sáv megszüntetése csökkentette az szja-terheket -, a tőkejövedelmek adóját emelték, szigorították az szja-kedvezmények igénybevételének lehetőségét, és akkor döntöttek az tételes eho havi 3450 forintról 1950 forintra csökkentéséről (amelyet idén novembertől vezettek be).,,

,,Böszménél nem voltak EU-s fejlesztési pénzek garmadája,,
Volt uniós támogatás. 2004 elött az előcsatlakozási támogatás, majd 2004-2006 évekre külön költségvetési támogatás, 2007-2013-ig pedig rendelkezésre állt a 7 éves költségvetési idszak uniós támogatások. Gyurcsány Ferenc többször is hangoztatta, hogy több támogatási összeget tudott kiharcolni az uniónál, mint az Orbán kormány. Ezen túl számolatlanul vették fel a deviza hiteleket.
,,Amikor Magyarország 2004. május 1-jén az Európai Unióhoz csatlakozott, jogosulttá vált arra, hogy forrásokhoz jusson az Unió közös politikájában megjelenő fejlesztési alapokból a gazdasági és társadalmi kohézió erősítésére, valamint a tagállamok, régiók közötti fejlettségbeli különbségek csökkentésére. Korábban az előcsatlakozási alapok (Poland and Hungary: Assistance for Restructing their Economie - PHARE, Instrument Structural for Policies for Pre-Accession - ISPA, Support for Pre-Accession Measures for Agriculture and Rural Development - SAPARD) nyúj-tottak segítséget a hazai fejlesztéspolitika finanszírozásához. ,,

,,Böszménél volt MANYUP,,

Ami mögött 3000 milliárd adósság volt. Így az egyenlege nulla.

,, Böszménél elüldöztétek a befektetőket(lsd. Apollo gumigyár),,

Az Apolló gumigyár megépült és megtörtént az átadása. 2007 évtől a magyarországi befektetők elkezdték kivonni a forrásokat a hibás kormányzati döntések miatt.

,,2004 és 2010 között biztosított Európai Uniós támogatások felhasználása az oktatásban történő felzárkóztatásra
https://tinyurl.hu/zwfy/
Az értékelés részletezi, hogy az ország mely területére kerültek ezek a források felhasználásra. 2007 évig rendszeresen járva az országban sehol sem tapasztaltam olyan mérvű fejlesztéseket, mint amilyent a fenti című beszámoló említ.

Viktor nagy hibát követett el, hogy Lázárt, mint Orbánon kívül egyetlen "ütésálló", harcos politikust vidékre száműzte. Lázárt minél előbb vissza az élvonalba! Az Ő tájékoztatóit megnéztem, a maiakat, mivel nem akarok elaludni, már nem.

Viktor nem méri fel, hogy sorsdöntő csata előtt áll 22-ben, amihez katonákra, a földön, katonák között alvó tábornokokra lesz szüksége, kis Massimianókra, Caligulágra. Napóleon az egyes csaták előtti napon, éjjelen elvegyült a közkatonákkal, velük beszélte meg a másnapot.

Az ember ha belehallgat, olvas a kormánypárti médiába, a betelefonálós műsorokba, akkor azt tapasztalja, hogy a leghűségesebb kormánypártiak is elégedetlenek a kormány passzivitásával, azzal, hogy képtelen gyorsan és érdemben reagálni a történésekre, az ellenség totális letámadására. Lejárt finomkodás ideje, az ellenség a legaljasabb módszerekkel készül Orbán megbuktatására, ami a nemzet végét jelentené.

Mert a konzervatívoknak nincs kormánya, ha lenne, már felszámolták volna ezt az anarchiát.

Teljesen egyetértek Veled, a szociális szférában számos feszítő faktor található, amihez még 22 előtt hozzá kell nyúlni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés